Ik ben er klaar voor!

Elk jaar besluit je weer dat je je zelf wilt ontwikkelen, bijvoorbeeld steviger in je schoenen komen te staan waardoor je niet overal ja op zegt. Of dat je nu eindelijk je eigen keuzes gaat maken en niet laat leiden door wat een ander van je wilt of verwacht. Maar nu is het alweer juni en je moet aan jezelf bekennen dat je het (weer) niet hebt aangepakt. Of dat je misschien wel de eerste stappen hebt gezet, maar dat je bent gestopt omdat je niet wist hoe je verder moest. Er zijn altijd ook wel weer situaties of mensen in je omgeving die je afleiden en voor je het weet sta je weer stil. 

Herken jij dit in je zelf? Ben jij er klaar mee om stil te staan? Is het nu tijd om die drempel eens goed over te stappen? Wil je je persoonlijk leiderschap versterken? Dan is de Coachproeverij hiervoor heel geschikt voor jou!

Mijn naam is Miranda Kalksma

Ik ben positiviteitscoach en ik heb de Coachproeverij samengesteld. Deze proeverij bestaat uit een aantal onderdelen en soorten coaching, zodat jij op laagdrempelige manier kan kennismaken met wat coaching is, wat het voor jou kan betekenen en je werkt direct al aan jezelf. De manier van coaching; online, wandelen, online training en workshop gebruik ik veel als coach bij het Positiviteitscafe. Allemaal overgoten met een sausje van positiviteit en mijn eigenwijsheid om niet binnen de lijntjes te kleuren of vaste protocollen te volgen. Dat maakt het uniek, want door veel te combineren is er veel mogelijk. En daar ga ik ook voor; mogelijkheden zien, want wat we niet kunnen, dat weten wij maar al te goed. Wat onze mogelijkheden zijn, deze te zien en te benutten daar moeten we vaak heel wat meer moeite voor doen.

De vakantie staat voor de deur en dat kan een uitgelezen moment zijn om even tijd voor jezelf in te plannen. Om op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke leiderschap te versterken. Jij komt dus echt even in het zonnetje te staan; meer zomers kan het niet! Hieronder lees je meer over deze Coachproeverij.

Groepsworkshop

Met max. 4 personen ga je op creatieve wijze je coachvraag concreet maken.

Wandelcoaching

De natuur als coachmiddel, effectief en heel gezond.

Onlinecoaching

Op afstand en toch samen werken aan jouw coachvraag.

Online training Loslaten

In drie lessen leer jij het loslaten toe te passen.

Persoonlijk traject en thema

Realiseer jouw doel en begin met de Zomer coachproeverij. Wat jouw coachvraag is, hoeft nu nog niet concreet te zijn. Als je maar bij jezelf merkt dat je iets wilt bereiken en er ook tijd en energie in wilt steken. De proeverij is een kort coachtraject waarin je kennis kan maken met diverse vormen van coaching en ondertussen aan je persoonlijk leiderschap kan werken. Vanuit de proeverij kan je de keuze maken om eventueel een langer coachtraject te volgen op basis van die coachvorm die bij jou past. Maar het kan ook zijn dat je door het zetten van de eerste stappen al zover bent gekomen dat je zelf weer op weg kunt. 

De Zomer coachproeverij bestaat uit 5 delen:

 1. Het begint met het intake gesprek. Hier maak je al een eerste aanzet voor de komende drie weken. 
 2. Het tweede deel is een online training die gaat over 'Loslaten', deze training heeft drie lessen van ongeveer een half uur per keer. Elke week volg je een les. (wil je meer weten over online trainingen? Klik hier)
 3. Het derde deel is de groepsworkshop (max. 4 personen), hier ga je op creatieve wijze aan de slag en maak je je coach vraag al concreter, zodat de volgende twee sessies ten volle benut kunnen worden. De dynamiek in de groep kan je stimuleren en levert je misschien al nieuwe inzichten en ideeën op. De workshop is ingepland op een vast moment. (wil je meer weten over workshops? Klik hier
 4. Het vierde deel is de online coach sessie. Deze duurt ongeveer 1.5 uur. Deze online sessie plannen we samen. (wil je meer weten over online coaching? Klik hier)
 5. Het vijfde en laatste deel is de wandel coach sessie. Deze individuele wandel sessie duurt ongeveer 1.5 uur en is ingepland op een vast moment. (wil je meer weten over wandelcoaching? Klik hier)

Je pakt je eigen thema aan en gaat hier in korte tijd dieper op in. Tijdens de sessies gaan we in op waar je tegen aanloopt en welke stappen je kan zetten, richting jouw doel. 

zomercoachproeverij positiviteitscafe

Welke resultaten kan je verwachten?

 • Bewustwording van je eigen rol en gedrag
 • Richting en focus
 • Zelfinzicht
 • Zelfvertrouwen

Je legt de basis voor persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap heeft in dit geval niets te maken met hoe je bijvoorbeeld op je werk een team kan leiden. Persoonlijk leiderschap is in deze situatie hoe je zelf je regie in handen neemt, om zo je doelen te realiseren. Weet je nog waar we het in het begin over hadden? Weten en willen dat je het anders wilt, maar het lukt niet. Dat gaat nu wel lukken. 

Maar ik zal ook eerlijk zijn, drie weken is natuurlijk niet lang, maar als jij wilt investeren in inzet en tijd dan zal deze zomer coachproeverij heel effectief voor je kunnen zijn. 

Investering

De investering voor de Coachproeverij is naast inzet, tijd en enthousiasme € 147,00* en bestaat uit:

 • 1.5u online training (die je altijd kan blijven toepassen)
 • 2,5u workshop met max. 4 deelnemers (inclusief materialen)
 • 1.5u online coaching
 • 1.5u wandelcoaching

Hoe gaat het in het zijn werk?

Wanneer?

In de zomer maand juli. De proeverij duurt 3 weken.

Tijd:

De workshop en sessies worden vooraf ingepland.

Locatie:

Online, op mijn locatie en in het bos rondom Apeldoorn

Het plan is om de Coachproeverij in de winter van 2022  aan te bieden, dan als Winter Coachproeverij. Wil je daar alvast voor opgeven? Neem dan contact met mij op. 

Er zijn verschillende startmomenten

Let op! Per startdatum kunnen er 4 personen zich aanmelden; dus 8 personen in totaal.

De workshops, online- en wandelcoaching staan al gepland op vaste dagdelen. De definitieve tijdstippen stemmen we samen af.

Je meld je hieronder aan en je krijgt van mij een mail met daarin de benodigde informatie om te kunnen starten.

* De investering van € 147,00. Ook de kosten van materialen en versnaperingen tijdens de workshop zitten hierin verwerkt. De investering dient volledig, voorafgaand aan de workshop te zijn voldaan. Afgezegde wandelcoachsessie  kunnen niet ingehaald worden, er staat vermeld welke periode en op welke momenten (dinsdag en donderdagochtenden in juli) deze sessies plaatsvinden. Overleg vooraf is altijd mogelijk en beter. Teruggaaf van (volledig en/of gedeeltelijke) investering is zonder aantoonbare overmacht niet mogelijk, wel kunnen we kijken naar een alternatief (bijvoorbeeld in een andere periode). Voor meer informatie zie ook mijn algemene voorwaarden, deze vind je onder aan de website.