Workshops en Trainingen

(en korte coachtrajecten)

Positiviteitscanpositiviteitscafe positiviteitscan

Wil jij een start maken met een leven vol energie, uitdaging en plezier? Wil jij weer sterretjes in je ogen?

Klik hieronder voor meer informatie over de positiviteitscan en meld je meteen aan!

Ja, ik wil de positiviteitscan

positiviteitscafeGroei door positiviteitsvonkjes: een gratis, online training waarbij je positiever over jezelf en het leven gaat denken. Je vindt opdrachten en tips die jou helpen om zaadjes van positiviteit te zaaien en te voeden. Zo kan je dit oogsten in mindere periodes.

Maar pas op: een bijkomend resultaat kan een Positieve levenshouding zijn!

Ik wil positiviteitsvonkjes

Jouw Positiviteitsreis

Even weg van de dagelijkse sleur en beslommeringen. Een dag voor jezelf. Een stap dichterbij jezelf. Op een positieve manier op zoek naar jouw droom, jouw verlangen, jouw passie. Welke reden dan ook; het is tijd voor een positiviteitsreis.

Duur: een dagdeel € 55,00* (incl. BTW en materialen); max. 8 personen.
Optie voor gehele dag, inclusief lunch en stilte wandeling (€ 85,00 *incl. BTW).

positiviteitscafe

Moodboard sessie

Creativiteit stimuleert en laat je 'nadenken' over jezelf of het thema waar jij voor kiest. Lekker scheuren, knippen, uitzoeken en plakken. Samen bespreken wij het na en je hebt een waardevol inspiratiebord. 

Duur: max 2,5 uur. € 29,50* incl. BTW (incl. materialen).

Deze sessie kan individueel of in groepen max 8 personen; bijv met vriendinnen of als een bedrijfsactiviteit (doorgang bij min. 4 personen)

Het is ook mogelijk om deze moodboard sessie op locatie te houden. Neem contact met mij op voor een offerte.

Power-up

Is je batterij leeg? Voel je je opgeslokt door het leven, je gezin, het werk? Wil je weer voelen als een  power-vrouw, maar lukt het jouw zelf nu even niet? Geef je dan op voor de Power-up en zet die eerste stappen!

Duur: ongeveer 3 uur. € 65,00* incl. BTW (incl. materialen).

Positief denken en doen

Een workshop vol positiviteit, geïnspireerd door de positieve psychologie. Deze workshop is zeer geschikt als inspirerend onderdeel van een team(building)dag, studiedag, symposium, netwerkbijeenkomst, medewerker-dag en andere events waar mensen bij betrokken zijn die graag kijken naar krachten en mogelijkheden (i.p.v. klachten en onmogelijkheden). Er is geen voorkennis nodig. 

Duur: vanaf 45 min. Mogelijkheid om op locatie te geven. Investering op offertebasis. Meer weten? Neem dan contact met mij op of download eerst de informatiefolder:

folder Positief denken en doen       

Deze sessie is speciaal voor in groepen; bijv met vriendinnen of als een bedrijfsactiviteit. 
positiviteitscafe

Creëer jouw droomleven

Weet je hoe je op je diepste-wijze-zelf kan afstemmen om zo duidelijkheid te krijgen over jouw droomleven? Wil jij dat ook zichtbaar maken, zodat je het kan ook daadwerkelijk kan creëren?   Ja, ik wil mijn droomleven creëren

Duur: van 9.30 tot 14u. Investering tijdelijk € 65,00p.p. (€85,00): incl. BTW, materialen en lunch. Max. 8 personen (min. 3 p.)

Positiviteitscafe-atelier

Binnenkort volgt hier meer informatie over het positiviteitscafe-atelier. Het atelier staat voor creativiteit en positiviteit en om dit samen te brengen. 

Workshops 4 @ Work

Ontdek je talent workshop

Wil jij inzicht in je persoonlijke talenten en er direct mee in actie gaan? In deze talentenworkshop ga je actief en creatief aan de slag met je talent; ontdek je talent.

Duur: ruim één dagdeel individueel € 85,00* (incl. BTW) of groep € 65,00* pp (incl. BTW) max. 8 op mijn locatie.

Deze workshop is zeker geschikt voor groepen, maar kan ook individueel gevolgd worden. Mogelijkheden voor uitbreiding lunch (€ 10,00).

Wil je meer weten over de workshops 4@werk of wat positiviteitscoaching voor jou op het werk of voor je medewerkers kan betekenen? Kijk dan eens op de de pagina's Coaching Positief of en in je werk of Coaching voor uw medewerkers. Ik ben geen teamcoach, ik richt mij vooral op het individu en het werkplezier. Wel geef ik workshops die gericht zijn op teambuilding of inzicht geven in talenten. Voor meer vragen ben ik bereikbaar via telefoon op 06-37118980 of via email info@positiviteitscafe.nl. 

Aanvullende informatie*


Bovenstaande workshops en trainingen zijn meestal zowel individueel als in groepsverband te volgen. Met wat aanpassingen zijn ze geschikt voor teamactiviteiten en bepaalde thema's. Mis je iets of wil je een uitbreiding? Laat het mij weten, samen komen wij tot jouw persoonlijke workshop of training. 

De kosten zijn inclusief BTW voor particulieren. Echter voor bedrijven en ondernemers gelden dezelfde prijzen maar dan excl. BTW. Maatwerk of bedrijfsworkshops/trainingen hebben andere tarieven dan hierboven genoemd. Bij grote groepen zal er een externe ruimte gehuurd moeten worden, deze kosten komen boven op het tarief. Hier zal een offerte voor opgevraagd kunnen worden. 

De workshops worden door het hele jaar heen gegeven. De workshopleider is Miranda Kalksma. Je kan je altijd opgeven als je geïnteresseerd bent. Ik houd je dan op de hoogte wanneer de datums bekend zijn. Er is vaak sprake van een minimale deelname om een workshop door te laten gaan. Sommige workshops kunnen ook individueel gevolgd worden. 

Toch liever positiviteitscoaching? Klik dan door naar mijn aanbod:

Ja, ik ben benieuwd naar jouw aanbod

(Online) Trainingen

positiviteitscafe

Mindfulnesstraining (online)

Lekker thuis in je eigen tempo een mindfulness training volgen? Dat kan binnenkort. Op dit moment ben ik de online training nog aan het ontwikkelen en uitwerken. Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte. 

Ja, hou mij op de hoogte

 

Positiviteitstraining (online)

Ben jij op zoek naar positiviteit, maar geen zin in groepen of naar een coach te gaan? Wil jij thuis aan de slag, wanneer jij dat wilt? Nog even geduld, op dit moment is deze training nog in ontwikkeling. Maar laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte!

Ja, hou mij op de hoogte

positiviteitscafe

Zelfvertrouwen Boost (online)

Heb jij weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld? Wil je hier aan werken ,maar geen zin in groepen of naar een coach te gaan? Wil jij thuis aan de slag, wanneer jij dat wilt? Nog even geduld, op dit moment is deze training nog in ontwikkeling. Maar laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte!

Ja, hou mij op de hoogte