Workshops

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in een workshop of een training. In de maanden juni, juli en augustus 2021 geef ik tijdelijk geen nieuwe (live) workshops en trainingen. Wel is het mogelijk om alvast je in te schrijven, aan te melden of een aanvraag te doen voor na 1 september.

Positiviteitscan

€ 35,00*

Wil jij een start maken met een leven vol energie, uitdaging en plezier? Wil jij weer sterretjes in je ogen?

Klik hieronder voor meer informatie over de positiviteitscan en meld je meteen aan!

 

positiviteitscafe

Jouw Positiviteitsreis

€ 55,00* 

Even weg van de dagelijkse sleur en beslommeringen. Een dag voor jezelf. Een stap dichterbij jezelf. Op een positieve manier op zoek naar jouw droom, jouw verlangen, jouw passie. Welke reden dan ook; het is tijd voor een positiviteitsreis.

 

Moodboard maken vol inspiratie

€ 29,50*

Creativiteit stimuleert en laat je 'nadenken' over jezelf of het thema waar jij voor kiest. Lekker scheuren, knippen, uitzoeken en plakken. Samen bespreken wij het na en je hebt een waardevol inspiratiebord. 

Deze sessie kan individueel of in groepen max 8 personen; bijv met vriendinnen of als een bedrijfsactiviteit 

 

positiviteitscafe

Power-up

€ 65,00*

Is je batterij leeg? Voel je je opgeslokt door het leven, je gezin, het werk? Wil je weer voelen als een power-vrouw, maar lukt het jou zelf nu even niet? Geef je dan op voor de Power-up en zet die eerste stappen!

 

Een workshop vol positiviteit, geïnspireerd door de positieve psychologie. Deze workshop is zeer geschikt als inspirerend onderdeel van een team(building)dag, studiedag, symposium, netwerkbijeenkomst, medewerker-dag en andere events waar mensen bij betrokken zijn die graag kijken naar krachten en mogelijkheden (i.p.v. klachten en onmogelijkheden). Er is geen voorkennis nodig. 

Duur: vanaf 45 min. Mogelijkheid om op locatie te geven. Investering op offertebasis. Meer weten? Neem dan contact met mij op of download eerst de informatiefolder:

folder Positief denken en doen       

Deze sessie is speciaal voor groepen; bijv met vriendinnen of als een bedrijfsactiviteit. 
positiviteitscafe

Creëer jouw droomleven

€ 65,00*

Weet je hoe je op je diepste-wijze-zelf kan afstemmen om zo duidelijkheid te krijgen over jouw droomleven? Wil jij dat ook zichtbaar maken, zodat je het kan ook daadwerkelijk kan creëren?   

Duur: van 9.30 tot 13.00u. Investering € 65,00 p.p. incl. btw, materialen en lunch. Max. 8 personen (min. 3 p.)

Ontdek je talent workshop

€ 65,00 individueel*

Wil jij inzicht in je persoonlijke talenten en er direct mee in actie gaan? In deze talentenworkshop ga je actief en creatief aan de slag met je talent.

Duur: ruim één dagdeel individueel € 65,00* (incl. btw) of groep € 55,00* pp (incl. btw) max. 6 op mijn locatie. Externe locatie is ook optie.

Deze workshop is zeker geschikt voor groepen, maar kan ook individueel gevolgd worden. 

Wil je meer weten over de workshops 4@werk of wat positiviteitscoaching voor jou op het werk of voor je medewerkers kan betekenen? Kijk dan eens op de de pagina's Coaching Positief of en in je werk of Coaching voor uw medewerkers. Ik ben geen teamcoach, ik richt mij vooral op het individu en het werkplezier. Wel geef ik workshops die gericht zijn op teambuilding of inzicht geven in talenten. Voor meer vragen ben ik bereikbaar via telefoon op 06-37118980 of via email info@positiviteitscafe.nl. 

Aanvullende informatie*


Bovenstaande workshops en trainingen zijn meestal zowel individueel als in groepsverband te volgen. Met wat aanpassingen zijn ze geschikt voor teamactiviteiten en bepaalde thema's. Mis je iets of wil je een uitbreiding? Laat het mij weten, samen komen wij tot jouw persoonlijke workshop of training. 

De kosten zijn inclusief btw voor particulieren. Echter voor bedrijven en ondernemers gelden dezelfde prijzen maar dan exclusief btw. Maatwerk of bedrijfsworkshops/trainingen hebben andere tarieven dan hierboven genoemd. Bij grote groepen zal er een externe ruimte gehuurd moeten worden, deze kosten komen boven op het tarief. Hier zal een offerte voor opgevraagd kunnen worden. 

De workshops worden het hele jaar door gegeven. De workshopleider is Miranda Kalksma. Je kan je altijd opgeven als je geïnteresseerd bent. Ik houd je dan op de hoogte wanneer de datums bekend zijn. Er is vaak sprake van een minimale deelname om een workshop door te laten gaan. Sommige workshops kunnen ook individueel of online gevolgd worden. 

Toch liever positiviteitscoaching? Klik dan door naar mijn aanbod: