De wens en doel van het Positiviteitscafe

Wat ik zie

Dat wij elkaar niet meer zien zoals wij echt zijn, bang om jezelf te zijn of om voor jezelf op te komen. De angst om de ander kwijt te raken, alleen te komen staan, niet meer gezien of gehoord te worden. Hierdoor een rol aannemen, ons leven leiden wat niet ons eigen leven is. 

Ik zie de negativiteit die men uit naar elkaar en daardoor volledig voorbij te gaan aan dat wat er daadwerkelijk toe doet. De negativiteit die bij zichzelf naar binnenslaat, zorgt voor afstand tot zichzelf maar ook tot de wereld om zich heen. 

Ik merk ook dat er een behoefte is aan zelfontwikkeling, een eigen identiteit ontwikkeling. Weer de positieve kant te willen zijn en niet meer continu de aanwezigheid van een soort moeheid of moedeloosheid van gaat het ooit nog weer goed komen. Om als mens weer met een opgeheven hoofd en een lichter hart vol levensenergie verder kunnen om de volgende stap in hun leven te zetten (welke deze ook mag zijn).

Wie ik ben

Het Positiviteitscafe is geen normaal cafe. Bij het positiviteitscafe krijg je coaching, (online) trainingen, workshops waarbij altijd een link is met positiviteit. Hier is ruimte voor een lach en een traan. Het biedt ontspanning, zorgt voor ontwikkeling en creativiteit; zowel in geest als in het doen. 

Wat ik doe

positiviteitscafeIk luister en ik hoor. Ik kijk en zie, ook wat je mij niet vertelt. Ik houd je een spiegel voor, maak niets mooier dan het is, ik bevestig en spreek tegen. Ik motiveer en complimenteer. Ik coach, begeleid en train je totdat je dat punt bereikt dat jezelf weer verder kan. En dat waar je je bewust van bent geworden en wat je hebt geleerd kan blijven toepassen. Ik zal er in deze periode voor jou zijn. 

Hoe ik dat doe

Positiviteitsvonkjes zitten in ons allemaal, het is alleen soms zo moeilijk om ze te vinden. Door deze vonkjes om te zetten naar zaadjes van positiviteit, kan je oogsten in mindere periodes. Dit zorgt voor persoonlijke kracht en verbinding. Hierdoor ontdek je je passie (groot of klein of voor het leven) en het geloof in jezelf. Maar ook door plezier te hebben en de verbinding met jezelf terug te vinden. De combinatie geloof in jezelf, passie, plezier en verbinding zorgt voor veerkracht, waardoor negatieve emoties ook hun plek mogen innemen. Maar door het ontstaan van een betere balans komt er letterlijk en figuurlijk ruimte om een nieuwe fase in te gaan. 

Wat het jou oplevert

positiviteitscafeHet beste uit jezelf. Een verschuiving in je mindset. Een verandering die zorgt voor een doel of een passie. Dat je keuzes durft te maken en hier volledig  achter kan staan. Gelukkig durven en kunnen zijn. Inzichten krijgen. Doorbraken ervaren. Ontdekken dat je goed bent zoals je bent.

Sterretjes in je ogen! 

Voor wie ik het doe

Voor jou als je klaar bent om in beweging te komen. Als het tijd is om voor jezelf op te komen, je klaar bent om in een hoekje te blijven sikkeneuren. Als je toe bent aan meer veerkracht en flexibiliteit. Als je je zelfvertrouwen wilt laten groeien, net als je welbevinden en levensvreugde. 

Waarom ik het doe

Mijn missie is om een positiviteitsgolf op gang te brengen, waardoor er ruimte ontstaat voor verbinding en positiviteit. “Ik kan niet de wereld verbeteren, maar ik ben wel een levensverbeteraar. Ieder mens is uniek met zijn eigen talenten en eigenaardigheden, maar nog belangrijker: Jij bent goed zoals je bent!”.