Lees hier wat anderen over mij en mijn coaching zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Aantal deelnemers Workshop Positief denken den doen Jong Achmea Apeldoorn
  • Het was interactief en gaf je een ervaring van positief denken ipv vooral tips. Dat werkte heel goed!
  • De confrontatie met jezelf, ontdekking en ervaren van wat men je probeert te leren (doordat je er zelf actief mee bezig bent).
  • Iedereen stelde zich open, misschien ook door de kleine groep en cirkel.
  • De interactiviteit, bezig zijn met positiviteit.
Ilse - levensgenieter en activiteitenbegeleidster ouderen Harderwijk

Vooraf voelde het alsof ik alle ingrediënten des levens wel had. En ik wist wel ongeveer hoe het resultaat zou moeten zijn. Maar het voelde zo lastig om het recept te vinden. En Miranda heeft mij geholpen de spullen op volgorde te leggen, zodat ik er een lekker taartje van kan gaan bakken. Miranda dacht met mij mee, maar ik moest het zelf concreet maken. Zij liet mij zelfstandig denken. Zij heeft mij ook geleerd dat ik er mag zijn.

Bea - Blogger, recensent, liefdevolle moeder Ommen
"Wat is Miranda een hartelijk en warm persoon. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. En ik denk dat dit een mooie gave is als je coach bent,
de gave om iemand het gevoel te geven dat je welkom bent, dat je mag zijn zoals je bent. Miranda was goed voorbereid op deze workshop en had al het 1 en ander voor mij uitgewerkt waarbij zij hele heldere toelichting gaf.  Tijdens het praten en vragen stellen, moest ik soms best wel even diep gaan bij mijzelf, maar ik deins daar niet voor terug. Eigenlijk heel erg mooi om eens zo bewust stil te staan bij  jezelf. En Miranda stelt de juiste vragen, met de juiste toon.  Ze is niet opdringerig,  ze is juist heel behulpzaam, en helpt je echt om dingen voor jezelf helder te krijgen. 
Ik wil Miranda in het zonnetje zetten. Want dat verdiend Miranda vandaag.  Want jij Miranda, hebt mij vandaag laten zien hoe jij kan inspireren, hoe jij iemand zijn of haar eigen kracht kan laten vinden.  Je mag heel trots zijn op jezelf Miranda. Ik vind je een heel mooi mens, met een fantastische mooie wens:  "jou weer te laten stralen". 

Deze testimonial is wel heel bijzonder. Bea heeft er zelf een blog over geschreven: http://beahaarwereldje.blogspot.com/2020/03/in-het-zonnetje.html

Annemieke - feestcateraar in hart en ziel Almelo

Ik heb een VIP workshop bij Miranda mogen volgen; en dat kan ik iedereen aanraden! Allereerst weet Miranda mij op mijn gemak te stellen, en doordat ze me goed begrijpt en aan voelt, stuurt ze het gesprek de kant op die ik nodig heb! Fijntjes vraagt ze door, net zolang ik tot mijn kern kom. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt! Veel herkenbare dingen komen naar boven, en ook al voelt het soms wat ongemakkelijk, het is toch heel fijn om deze inzichten te krijgen! Want het verklaart zo veel. Tot slot mocht ik een moodboard maken. Van alles wat ik heb opgeschreven, waar we het over gehad hebben. Voor mij een vaag begrip, maar ik begin gewoon. En uit het niets ontstaat er toch zo'n mooi, uniek verhaal op het bord! Mijn bord, mijn moodboard! Elke dag kijk ik er even naar. Het herinnert mij aan een hele bijzondere workshop, en aan mezelf! Het laat me zien dat ik er mag zijn, dat mijn verleden er mag zijn, dat ik in het hier en nu mag zijn, en dat ik mag groeien naar de toekomst; MIJN toekomst!

Lieve Miranda; ik vind jou een bijzonder en tof mens! Jij maakt écht het verschil! Ik vind je integer, krachtig en empathisch. Ik hoop dat je veel mensen mag begeleiden naar hun eigen kern!

Marieke - Moeder vol zelfvertrouwen Apeldoorn

"Miranda gaf mij handvatten om het moederschap op mijn manier vorm te geven. Ik waardeerde de warme band die ik opbouwde met Miranda. Mede daardoor kreeg ik weer zelfvertrouwen in het leven. Ik kon weer gewoon moeder zijn. En uiteindelijk ook weer genieten van mijn kindje."

Inge - Coördinator Oncologie Apeldoorn

De reden dat ik naar Miranda ging was dat ik meer plezier en voldoening in mijn werk zou vinden. Wat wil ik en waar ben ik goed in. Miranda heeft mij leren accepteren dat ik ben wie ik ben. Ze heeft me rust gegeven en goed inzicht in mezelf.  Ze heeft me een stip op de horizon gegeven waar ik in alle rust naar toe kan werken. Het heeft me steviger gemaakt en meer in balans. Als je wil loslaten dan kun je loslaten. Ook liet ze me zien dat je niet alleen rouwt als iemand overlijdt maar dat afscheid nemen in vele facetten van het leven zit en dat dat ook rouwen is. Toen ik er op die manier naar leerde kijken kon ik mijn gevoelens en emoties beter begrijpen en gaf ook dat rust.

Ik ben heel tevreden over de aanpak van Miranda. Ze heeft me een veilig en vertrouwd gevoel gegeven. Het antwoord op je vragen zit altijd in jezelf je moet het alleen leren zien.

Miranda - Administratief medewerkster Apeldoorn

"Ik had nogal last van "dipjes" in mijn leven en dacht ook dat ik erg onzeker was. Vanaf het moment dat ik bij haar kwam, ging ik elke keer heel vrolijk en alsof ik op wolken liep naar huis omdat ze echt die punten vindt en bespreekbaar maakt waar het om gaat en heel professioneel is. Door de positiviteitsscan die ik moest doen kwam ik tot inzicht wat  ik nou eigenlijk de belangrijkste dingen vind in mijn leven en uiteindelijk bij de gesprekken met Miranda komt dat ook zeker naar voren. Miranda is een heel warm en fijn persoon om mee te praten en ze weet precies de vinger daarop te leggen waar het probleem zit en wat je er voor moet doen om daar vanaf te komen en positiever te gaan denken over jezelf. Mijn probleem was dat ik dacht dat ik erg onzeker was, maar na een aantal gesprekken met Miranda bleek, dat dat helemaal niet zo is en dat ik er toch zeker mag zijn! Door Miranda ben ik meer bij mezelf en mijn leven gaan stil staan en meer gaan genieten van de kleine en grotere positieve momenten in mijn leven, ook heeft ze me geleerd om meer momentjes voor mezelf in te bouwen en bij mezelf stil te staan door actief en creatief bezig te zijn. Door de inzichten ben ik uiteindelijk mezelf een veel beter cijfer voor mijn leven en mezelf als mens gaan geven! Ik ben heel blij dat ik dit traject heb gedaan en ik zou het zeker anderen aanraden om positiever in het leven te kunnen gaan staan en er meer van te genieten!"

Mirka -Allround thuismanager (doktersassistente i.o.) Apeldoorn

"Ik durf te staan voor wie ik ben! Vanuit een niet werkende situatie was ik op zoek naar het beroep dat bij mij paste, op wat voor manier dan ook. Ik vond Miranda erg prettig in de omgang, heel vertrouwd en eerlijk, ze kwam snel 'to the point' bij mij, maar zette me wel aan het denken als ik me er te gemakkelijk vanaf wilde maken. Er werd niets overhaast en het hele traject werd grondig aangepakt. Miranda zorgde ervoor dat ik zelf ging nadenken (wat ik erg lastig vond). Haar aanpak en humor sprak mij erg aan en zo werd het hele traject bijna ‘gezellig’, waarbij Miranda ervoor zorgde dat ik mijn doel niet uit het oog verloor. Ik ben tevreden, omdat ik gekomen ben bij de opleiding (doktersassistente) die ik graag wil gaan doen. Het belangrijkste wat ik van haar heb geleerd is: "Durf te staan voor wie je bent, durf uit te komen voor wat je wilt en durf te zeggen dat je mooi bent zoals je bent".

Marlies - deelnemer aan de Jouw Positiviteitsreis Apeldoorn

"De positiviteit van Miranda  was voelbaar. Ik vond het een leerzaam, gezellig, ontspannen en een mooie manier om meer bewust te worden van de wensen en dromen die ik nog heb. De positiviteit die daarbij overgedragen wordt, was voelbaar. Deze bijzondere 'reis' komt op een goed moment in mijn leven en voegt echt iets toe. Het was leuk om te werken aan wat me bezig houdt, naast alle drukte van de dagelijkse dingen."

Linda - Kwaliteitsmedewerker Apeldoorn
"Ik heb deelgenomen aan de workshop Ontdek mijn talent. Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik een bevestiging kreeg op hetgeen wat ik al van mijzelf al wist. Daarnaast ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en concrete afspraken met mijzelf gemaakt! 2017 wordt het jaar dat ik mijn talenten bewuster in kan zetten. Op de momenten dat ikzelf even vastliep, kon Miranda mij stimuleren door de juiste vragen te stellen om verder te denken. Dit heb ik als erg prettig ervaren."
Ellen - Event- en meeting coordinator Noordwijk

"Zij heeft mij laten inzien hoe het anders kan. Ik heb Miranda leren kennen als een lief, behulpzaam en open persoon. Ik kon en kan altijd met mijn vragen bij Miranda terecht, en ze neemt dan alle tijd om haar kennis en expertise te delen. Ook is zij oprecht geïnteresseerd in mij als persoon en voel ik me door haar gewaardeerd. [....] In onze afspraken voelde ik mij vrij om te vertellen wat ik wilde. Dit kwam door het luisterend oor, de fijne en open atmosfeer die Miranda creëerde, en het feit dat ik wist dat ik serieus werd genomen. Ze heeft mijn ogen geopend in een aantal zaken en vooral mijzelf laten inzien hoe het anders kan. Leuk is om te zien dat Miranda haarscherp aanvoelt als er iets is met iemand, of dit nu iets positiefs of negatiefs is. (recensie vanuit LinkedIn)"

 
Anne - deelnemer aan de Jouw Positiviteitsreis Apeldoorn

"Bewuster van mijn leven. Samen met mijn zus en vriendin hebben wij een 'positiviteitsreis' gemaakt met Miranda. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten en ik heb het gewoon over me heel laten komen. Nu, na de gezellige ochtend, vind ik het een aanrader voor iedereen die zich wat bewuster wil worden van het leven....van jouw leven. In deze ochtend sta je stil bij wat JIJ wilt, welk pad JIJ wilt volgen, zonder rekening te houden met de dagelijkse beslommeringen. Dit werkt heel verhelderend en motiverend. Ik zie het als een cadeautje aan mezelf....En mijn moodboard herinnert mij aan deze gezellige en nuttige ochtend en helpt mij in de toekomst bij het maken van keuzes die op mijn pad komen".

 
Kelly - Teammanager Apeldoorn

"Coach in hart en nieren. Miranda zit in haar kracht wanneer ze medewerkers/ collega's mag opleiden en begeleiden. Dan komt haar coachtalent goed naar voren. Ze heeft een mooie combinatie van rust en een natuurlijke interesse in anderen waardoor ze snel in verbinding met iemand staat. Echter zoals elke coach is het reflecterend vermogen ook een essentieel onderdeel. De waarheid doet soms pijn en Miranda kan dit zonder doekjes goed overbrengen. Dat komt doordat anderen bewust voelen dat er naast een eerlijke noot ook direct de hulplijn ligt om de persoon verder te helpen. Kortom een coach in hart en nieren! (recensie vanuit LinkedIn)."

 
Esther - Financieel adviseur Apeldoorn

"Zij heeft mij een spiegel voorgehouden. Miranda heeft mij gecoacht in het kader van train de trainer voor mijn opleiding tot budgetcoach en schuldhulpverlener. Zij speelde de cliënt en ik de budgetcoach/schuldhulpverlener. Zij heeft  mij een spiegel voorgehouden en mij tips gegeven om nog beter door te vragen. Niet te gauw tevreden te zijn met het antwoord wat een cliënt geeft. Hoe komt iemand in beweging? Meer de cliënt motiveren dan te adviseren. Miranda is oprecht geïnteresseerd in je. Zij is professioneel, straalt rust uit en is heel toegankelijk."

Funda - Schadeadviseur Apeldoorn

"Ik vertrouw en geloof meer in mijzelf! Ik ben erg tevreden over de coaching, want er was vertrouwen: wat ik heel erg belangrijk vind. De aanpak vond ik erg professioneel. Ik kreeg op een leuke manier feedback. Door oefeningen met elkaar kreeg ik inzicht in de samenhang en verschillen tussen mijn gevoelens, emotie en de werkelijkheid. Miranda heeft mij geleerd meer in mijzelf en mijn vaardigheden te vertrouwen en te geloven. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik vond het een prettige samenwerking."

Miriam - Rouw en verliesbegeleidster (ZZP) Apeldoorn

"Ik wilde inzicht in wat mij belemmerde in de stappen die ik nog wilde maken binnen mijn eigen onderneming. Ik bleek voldoende te hebben aan één coachsessie van Miranda. Het was een eyeopener dat ik eerst de tijd en ruimte voor mijzelf moet nemen. Het gesprek was spontaan en toch heel doelgericht."

Marcel - Pensioenjurist- Zwolle

"In de woonkamer! Ik was eerst wat sceptisch over dat de coachsessie in de woonkamer van Miranda was, maar later bleek dit juist goed laagdrempelig. 

Ik was op zoek naar meer werkplezier en vroeg mij af of ik wel op de juiste plek zat. Miranda zorgde ervoor dat ik mij veilig voelde en daardoor alles kon zeggen wat ik wilde. Door door te vragen raakte zij een dieper liggende emotie bij mij, wat goed aanvoelde. Ik leerde trots op mijzelf te zijn en niet te kritisch voor mijzelf te zijn. En die werkplek? Daar zit ik zeker nog op mijn plaats, nadat ik wat veranderingen en stappen heb ondernomen".

Silvia - Schadeadviseur Dieren

"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb met Miranda een coachingstraject via het werk doorlopen. Dit heeft mij zoveel goed gedaan. Het heeft mij als persoon sterker gemaakt. Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en betere kijk op mijzelf. Mocht je twijfelen deze stap wel of niet nemen; ik zeg DOEN. Ik denk er nog steeds met een goed gevoel aan terug".