Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u interesse  in het aanbod van het Positiviteitscafe voor één van uw medewerkers? Of wilt u gewoon eerst maar eens kennismaken? Zo weet u ook wie u in 'huis' haalt.

Of bent u op zoek naar een sparringspartner en denkt u meer aan een coachingstraject voor uzelf of binnen uw team/organisatie?

Ik kom graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Indien de afstand of de drukke agenda een persoonlijke kennismaking niet toestaat, kan de kennismaking ook telefonisch of online. Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op mijn locatie: De coachtrajecten vinden plaats bij mij aan de keukentafel, online, wandelend of op een externe locatie (bij voorkeur in Apeldoorn). Waar je ook voor kiest, ik zorg dat je hier de rust, ruimte en tijd vindt om aan de slag te gaan. 

Mijn 'brede' coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dichtbij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum. Online is natuurlijk in je eigen omgeving achter je laptop of via de telefoon.

De workshop kunnen individueel gevolgd worden. In een groep kan het op jouw locatie of op een door mij gekozen locatie. 

Op uw locatie (bij workshops of trainingen): buiten woonplaats Apeldoorn geldt een toeslag voor reiskosten. Kiezen we voor een externe locatie, worden deze kosten ook gefactureerd.

Vast uurtarief: Wilt u een vast aantal coachuren afnemen? Voor werkgevers hanteer ik een standaard uurtarief € 105,00 (vrijgesteld van btw) per uur. 

Maatwerk: Maatwerk is altijd mogelijk. Denkt u daarbij aan maatwerk coaching en specifieke thema's voor workshops of trainingen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik zal dan afhankelijk van de coachvraag of workshopthema een passende voorstel maken.

Wilt u echt wat anders voor uw medewerkers? Klik dan eens op onderstaande knop. Het is het mogelijk om de daar genoemde trajecten in te zetten voor uw medewerkers. De daar genoemde investeringen zijn specifiek voor particuliere cliënten. U kunt contact met mij opnemen voor een offerte.

Vertrouwen & communicatie

Binnen een coachtraject staat het vertrouwen in elkaar voorop. De communicatie tussen u en uw medewerker is daardoor erg belangrijk. De medewerker heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om de doelen te realiseren. De medewerker is hier ook degene die u op de hoogte houdt van de inhoudelijke ontwikkelingen. Als er behoefte is aan een tussenevaluatie of een eindverslag, zal ik deze op verzoek van uw medewerker doorsturen. Een tussentijds overleg, altijd samen met u en uw medewerker, is zeker mogelijk.

Dan nog even dit (klik op de tab voor meer info)

Mijn diensten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. Dat is natuurlijk jammer. Maar misschien bent u als werkgever  bereid in de kosten voor coaching tegemoet te komen; denk aan het persoonlijk ontwikkelingsbudget of duurzame inzetbaarheid. Verder zijn er nog andere mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met mij op. Als je zzp-er bent of een bedrijf hebt kunnen coachingskosten opgevoerd worden als bedrijfskosten.