Schatkist met onschatbare waarde voor jou!

Hoe overleef jij jezelf en alles wat op je pad komt?

Wat gebruik jij om om te gaan met negativiteit in mensen en situaties?

Kijk en zoek niet verder, maar pak deze online schatkist direct uit!

positiviteitscafe

Geluksoverlevingskit

"Hoe zorg je dat je dagelijks geluksmomenten voelt.

En hoe laat je anderen niet jouw geluksmomenten afzwakken of verdwijnen?

Dit kan met eenvoudige voorwerpen en de juiste gedachten erbij. "

Wat zit er in?

Tandenstoker

Een tandenstoker helpt je herinneren dat je je goede kwaliteiten eruit blijft pikken bij anderen. Maar zie ook die van jezelf.

Elastiekje

Een elastiekje helpt je herinneren om flexibel te blijven, dingen gaan misschien niet altijd zoals jij dat wilt. Het gaat er om hoe jij vervolgens denkt of doet.

Plakband

Plakband helpt je herinneren om gekwetste gevoelens te helpen helen, van jouzelf of van iemand anders.

Potlood

Een potlood herinnert je eraan dat je goede momenten elke dag weer opschrijft. Tip; schrijf elke avond drie positieve dingen op!

Gum

Een gum helpt je herinneringen dat iedereen wel eens fouten maakt en dat is prima. Soms mag je ze best uitgummen of vervagen. Van fouten leer je.

Hartje

Dit hartje helpt je herinneren dat iedereen elke dag een kus of knuffel nodig heeft. Ook jijzelf, misschien betekent dat een zelfknuffel. Het begint allemaal met een goede dosis zelfliefde.

Theezakje

Een theezakje helpt je om je te herinneren dat je elke dag een adempauze neemt en je positieve dingen even overdenkt. Elke dag verdient een kopje positivitea.

Zakdoekje

Een zakdoekje helpt je om je neus te snuiten en je tranen weg te vegen na een bevrijdende huilbui. Het is goed en het mag. Het helpt je om die mindere momenten te verwerken.

positiviteitscafeHet gaat er natuurlijk niet om deze voorwerpen echt te gebruiken om je geluksmomenten te creëren, vast te houden of naar terug te kijken. Het zijn meer attributen ter herinnering. Het zit namelijk allemaal in jouzelf. Hoe jij omgaat met het leven, de dagelijkse sleur en tegenslagen. Het is echt niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar het is het ook niet waard om je somber, verdrietig of boos te blijven voelen. Voel, ruik, proef, zie en hoor het leven, zie de kleine en mooie dingen, blijf bij jezelf, jij weet zelf als de beste dat jij het waard bent!

positiviteitscafe

Creëer je eigen geluksdoosje!

Het is mogelijk om je eigen geluksdoosje te maken, voor eigen gebruik of om weg te geven.

Een geluksdoosje bestaat uit een doosje met 8 basis voorwerpen. Uiteraard kan je dit nog uitbreiden met eigen voorwerpen en daar een leuke. toepasselijke tekst bij verzinnen. Verder kan je ook harmonica boekjes maken en voorzien van leuke quotes.

Al met al ben je even lekker ontspannen aan de knutsel en heb je meteen een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Een geluksdoosje helpt je herinneren dat je in gedrag en emotie je eigen keuzes in kan maken. Soms zijn de dingen niet beïnvloedbaar, maar je hebt wel invloed hoe jij erop reageert.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.