Is je batterij leeg? Voel je je opgeslokt door het leven, je gezin, het werk? Wil je weer voelen als een  power-vrouw, maar lukt het jouw zelf nu even niet? Geef je dan op voor de Power-up en zet die eerste stappen!

 

Wat is Power-Up?

Een korte zoektocht naar de innerlijke power-vrouw. Een quick-charge van je batterij. In vijf stappen met de daarbij behorende oefeningen en opdrachten maak je weer contact met jezelf. De gevonden inzichten, antwoorden neem je mee naar huis en het is aan jou daarna je volgende stap is. 

Maar na deze ‘power-up’ heb jij de eerste stappen gezet richting jouw powervrouw.

 

Alleen en toch ook samen

Een moment om voor jezelf en toch verbonden met elkaar op zoek te gaan naar je power-vrouw. Hier neem je even bewust een stap terug uit de realiteit en draait het even alleen om jou. Je neemt letterlijk en figuurlijk even ruimte. Deze ruimte in je hoofd en je hart zorgt ervoor dat je geïnspireerd raakt en waardoor nieuwe inzichten en antwoorden vanzelf bij je opkomen.

Deze ochtend beleef je met maximaal 7 andere vrouwen. Je hoeft elkaar niet te kennen, maar je kan gerust samen komen. Een aantal oefeningen moet jezelf uitvoeren, maar soms helpt het om er samen op te kauwen. Soms komt er een vraag of situatie voorbij, waarbij het antwoord jouzelf positief verbaast.

 

Er is geen goed of fout, alleen maar het hier en nu. Het gaat alleen om jou!

De Power-up waar vertrouwen, creativiteit, uit je comfort-zone en plezier bij elkaar komen!

De Power-up vindt maar een paar keer per jaar plaats.

De eerstvolgende keer zal najaar 2021 plaatsvinden:

♥ Wil jij een workshop met collega's, vrienden volgen? Neem dan contact met mij op. 

De workshop duurt 2.5 tot 3 uur. Als je je hebt aangemeld krijg je van mij een email met de factuur en aanvullende informatie. 

Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen (minimale deelname is 4).
De definitieve locatie wordt later bekend gemaakt, maar is in Apeldoorn.
De Power-up kost je €75,00* en is incl. btw, inspiratiewerkboek, gebruik materialen, koffie, thee, water en wat lekkers.

Meld je aan via onderstaande inschrijfformulier


 

Ja, ik ga op zoek naar mijn powervrouw!

Velden met een * moet je invullen voor een juiste aanmelding

Power Vip coachtraject

Vind je het maar niets om in een groep aan de slag te gaan? Wil je er goed en diep in duiken? Dan is het coach traject Power op je lijf geschreven. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op deze pagina:

In één dag in je kracht

Wil je persoonlijke en individuele aandacht voor een goed resultaat? Wil je kort en krachting aan de slag ? Dan is deze vip coachdag zeer geschikt voor jou. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op deze pagina: