Positiviteitscoaching

 

Is dit het nu? Herken je dat: je werkt hard en bent altijd in touw voor je gezin, je familie, je vrienden en het werk. Soms is het best veel, maar je hebt alles best aardig op de rit. Toch knaagt er een gevoel van: is dit het nu?

Waar loop je tegen aan?

  • Je voelt je teleurgesteld over je leven, je relatie, je werk. Je had meer verwacht, gehoopt. Maar wat moet er dan anders?
  • Je zit niet lekker in je vel en hoopt al een tijdje dat het weer overgaat. Maar je blijft ermee worstelen. Je omgeving weet eigenlijk niet hoe ongelukkig je bent
  • Je ben altijd maar aan het rennen voor je gezin, je familie, je werk. Je ervaart vooral stress en hebt nauwelijks tijd voor jezelf. Wat is er nodig om je weer relaxed, vrij en gelukkig te voelen?

 

 

  • Je voelt je onzeker en bent continu bang dat, de dingen die je doet, mislukken. Hoe kan je veel meer zelfvertrouwen opbouwen? 
  • Je moet zoveel van jezelf en je probeert steeds aan andermans verwachtingen te voldoen. Wie luistert er nu eens naar jou?
 

positiviteitscafe

Je wilt meer, maar wat dan en hoe?

Je wilt niet ontevreden of ondankbaar zijn, maar je mist de passie in je leven. Maar wat wil je dan anders? En wat is dan die passie? Je zou zo graag meer uit jezelf en je leven halen. Maar hoe? 

Haal het beste uit jezelf!

Het is tijd om voor jezelf op te komen, te kiezen en te leven zoals je eigenlijk graag wilt. Met positiviteitscoaching zet je die verandering in gang, op een positieve manier. Je wordt zelfbewuster, je zelfvertrouwen groeit, je oefent met ander gedrag en je haalt het beste uit jezelf.

Positiviteitscoaching laat je weer stralen!

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend


positiviteitscafeWat houdt je tegen?

Om nieuwe stappen te zetten,moet je soms een drempel over. Verandering geeft onzekerheid: je weet wat je hebt en wat haal je dan overhoop? Wat ga je tegenkomen? Durf je dat aan? Hoe gaat je omgeving reageren?

Maar wanneer jij gelukkiger bent, beter in je vel zit en geniet van het leven, straal je dat uit en geef je dat door. Zo profiteert ook jouw omgeving van jouw positiviteit. Je hebt weer sterretjes in je ogen!

Waar word jij gelukkig van?

Bij mij ga je niet in therapie. Natuurlijk onderzoeken we hoe het komt dat je vastloopt, de gevoelens en de pijn die daarbij horen en waar die vandaan komen. Maar de focus ligt op de vraag: waar word jij weer gelukkig van? Wat is daar voor nodig?

We werken oplossingsgericht aan je vragen en doelgericht aan oplossingen:

  • Waar ligt je passie?
  • Hoe kies je je eigen richting in je leven?
  • Hoe laat je de stress los en creëer je meer rust en plezier?
  • Wat is er nodig om weer meer liefde 'te voelen', voor jezelf, je partner, je kinderen?

Als je aan het begin staat, is de weg naar geluk onzeker en onduidelijk.

Als je je geluk hebt gevonden, was de weg altijd de moeite waar!

Wil jij weten waar jij weer gelukkig van wordt?