Doe de positiviteitscan

Wil jij een start maken met een leven vol energie, uitdaging en plezier? Gebaseerd op positiviteit, waardoor je de balans hebt gevonden om ook met de pieken en dalen in je leven om te gaan?

Vraag dan nu de positiviteitscan aan!

De wereld is al negatief genoeg; het is nu tijd om positief te zijn en voluit en volop te leven en gelukkig te zijn. Het is nu de tijd om voor jezelf op te komen, te kiezen en te leven zoals je eigenlijk graag zou willen. Leef alsof elke dag je laatste kan zijn. Laat jouw leven dan zo zijn, zoals jij het je in je dromen had voorgesteld of liever voorbij jouw dromen… Het is tijd voor sterretjes in je ogen!

 

Werkwijze en investering

Je maakt tijdens deze scan kennis met positiviteit, negativiteit en in welke vormen dat in jouw leven voorkomt. Dus met andere woorden wat belemmert jou om voluit je leven te leven? Wat zijn jouw sterke krachten en hoe kan je die nog meer versterken? 

Verder gaan wij kijken wat jouw passie is of het doel dat je wilt bereiken. Misschien heb je al een specifieke coachvraag?

Je krijgt van mij een uitgeschreven scan mee van onze positiviteitscan, zodat je het thuis nog eens kan nalezen.

 

positiviteitscafe

Werkwijze:

Nadat je je hebt aangemeld voor de positiviteitscan, ontvang je van mij een betalingsverzoek.

Na ontvangst van je betaling plannen wij een afspraak en krijg je van mij een link thuisgestuurd.

Deze link leidt je naar een test die jij thuis gaat invullen.

Na het invullen van de test komt de uitslag bij jou en bij mij terecht. Dit is het uitgangspunt van onze scan.

Jij komt vervolgens op de afgesproken dag bij mij en gaan wij jouw scan uitwerken. 

De positiviteitscan kan ook online plaatsvinden. Ik stuur je dan online de link naar de test toe, jij maakt de test en we hebben dan online een gesprek. 

 

Investering:

De positiviteitscan kost je € 35,00* (incl. btw) en qua tijd ongeveer 60 minuten (15 minuten bij een serieuze testafname en 45 minuten het gesprek). 

De positiviteitscan kan eventueel ook in groepsverband afgenomen worden, bijvoorbeeld als onderdeel van teambuilding. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en investering.

*Als je besluit om met mij een coachtraject aan te gaan, worden deze kosten in mindering gebracht op ons eerste coach-gesprek of traject.

Wil jij ook weer sterretjes in je ogen?

Meld je hier aan voor je positiviteitscan

* verplichte velden