Positiviteitscafe officieel geopend

Op 18 mei opende ik officieel mijn positiviteitscafe

Het was een geslaagd feestje. Er was continu aanloop en ik ben vreselijk verwend.

positiviteitscafe

 

In de praktijk vond je allerlei informatie over mijn activiteiten; coaching, workshops en trainingen. Er lagen van allerlei gratis weggevertjes met leuke teksten of tips. Uiteraard was voor het hapje en drankje ook gezorgd en had ik voor iedere gast een klein cadeautje gemaakt.

 

In de voorbereidingen had ik een flyer rondgestuurd en mijn opening gepromoot op veel plekken.  Daardoor kwam ook een journalist in spe op mijn pad en zij heeft mij geïnterviewd. 

Het is voor mij een hele fijne plek om aan het werk te mogen. Ik krijg ook positieve reacties over mijn praktijkruimte; “het voelt huiselijk, gezellig, warm”. Voor mij was dat een belangrijke missie, want vertrekken vanuit je eigen woonkamer naar een kantoorgebouw is toch een hele verandering. Maar als het dan lukt om die sfeer neer te zetten, dan is dat al een geslaagde actie. 

Nieuwtjes

Ondertussen zijn we al weer een maandje verder en voel ik mij al volledig thuis op deze plek. Het positiviteitscafe heeft ook al de eerste inloop gehad en de volgende is op de laatste woensdag van iedere maand (behalve in juli 2018). En heb ik de eerste editie van PSTF uitgegeven. Dit is een e-magazine waar positiviteit en veerkracht centraal staan.  Wil je hem ook lezen? Dat kan door onderstaande link aan te klikken. 

Ja, ik wil de PSTF lezen

 

Ik heb bijna de onlinetraining “Met aandacht in het nu” afgerond. Deze e-training laat je kennis maken met mindfulness en hoe je op jouw manier meer mindful kunt leven. Het is geen traditionele mindfultraining, maar je ziet er wel veel invloeden van in terug. Ben je hierin geïnteresseerd, houd dan mijn website of social media in de gaten.  

Ook de nieuwe workshop Power-up gaat op 30 augustus van start. Je kan je hiervoor al inschrijven. Kijk maar hier eens:

Ik wil meer weten over de Powerup workshop

positiviteitscafe powerup

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.