Online trainingen

Het positiviteitscafe maakt het jou makkelijker en laagdrempeliger om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat kan onder ander door online trainingen te volgen. In online trainingen, die meestal over één onderwerp gaan, krijg je op verschillende manieren informatie en opdrachten. Met deze informatie en opdrachten kan je thuis aan het werk. De voordelen van online trainingen zijn dat je de lessen kan volgen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. 

Altijd bereikbaar

De online training die je volgt is altijd bereikbaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wanneer het jou uitkomt

Inloggen en jezelf ontwikkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Achter je eigen beeldscherm

Hoe interessant een les ook kan zijn, na een drukke dag zit je thuis toch het allerfijnst.

Geen reistijd

Soms heb je geen puf om er nog uit te moeten. Een online training heeft geen reistijd.

Stel je vragen

Je kunt al je vragen in een beveiligde omgeving stellen. 

Contact met medecursisten

In een beveiligde omgeving heb je de mogelijkheid om met andere cursisten door te praten.

Groei door positiviteitsvonkjes

?

Ben jij op zoek naar positiviteit in jouw dagelijkse leven? Met deze online training ga je de komende 15 dagen aan de slag met positiviteit. Met invloeden vanuit de positieve psychologie en door opdrachten en oefeningen bouw jij positieve veerkracht op.

Versterk je zelfvertrouwen

€ ?*

positiviteitscafe

Heb jij weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld? Wil je hier aan werken, maar weet je niet hoe? In deze online training ga je stap voor stap werken aan versterking van je zelfvertrouwen. Het is echter hard werken en een kwestie van volhouden. 

Met aandacht in het nu

€ ?*

Ben jij er klaar voor om in je eigen tempo en op je eigen momenten te ervaren hoe jij met aandacht in het nu kan blijven? En wat mindfulness nu eigenlijk is en hoe het jou daarbij kan helpen? 

Een positieve levenshouding

€ 49,00*

positiviteitscafe

Positiviteit gaat over denken, leven, werken, doen en zijn. Het heeft veel te maken met positieve emoties. Het is de basis van geluk en succes. Maar kennis alleen is niet voldoende. Het is blijven toepassen en oefenen.

Werkwijze en verantwoordelijkheid voor beoogd resultaat

Het positiviteitscafe heeft per online training een tijdsperiode als richtlijn vastgesteld. Dit is echter een richtlijn en je kan in principe je eigen ritme aanhouden. Soms zal je eerst een les moeten afronden, voordat de nieuwe les volgt. Tijdens de online trainingen krijg je regelmatig opdrachten om te maken. Ik adviseer je om deze opdrachten ook daadwerkelijk te maken, zodat je je nieuwe gedrag of mindset kan oefenen. Het is echter jouw eigen verantwoordelijkheid om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Jouw eigen inzet, motivatie en doorzettingsvermogen bepaalt het eindresultaat. 


Investering en betaling

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jouzelf. Dat is ook heel belangrijk, omdat het investeren is voor op de lange termijn. Je leert geen trucjes bij mij, maar ontwikkelt een positieve levenshouding. Een gezond zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen die je levenslang met je mee gaat nemen. 

Alle bedragen zijn *inclusief btw voor jou als particulier. Voor bedrijven zijn de dezelfde genoemde bedragen van toepassing, maar dan exclusief btw. 


Beveiligde omgeving

Hieronder staan de verschillende trainingen met daarbij een korte uitleg. Als je klikt op meer informatie kom je op een nieuw scherm. Hier staat een uitgebreidere omschrijving. Als je je keuze hebt gemaakt, kom je in een externe omgeving en kan je na de betaling direct aan de slag. 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan via onderstaande knop contact met mij op.