Versterk je vertrouwen en zelfbeeld

positiviteitscafe

Wat leer je in deze training?

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in jezelf in dat wat jij kan of hoe je bent. Het is een gevoel van eigenwaarde. Bij gebrek aan zelfvertrouwen heb je te weinig vertrouwen op en in je zelf. Iedereen stelt zich zelf wel eens de vraag:"kan ik dit wel of ben ik wel goed genoeg?". Als je je hier niet meer los van kan maken en ernaar gaat handelen is het goed om met je zelf aan de slag te gaan. 

Voor wie is deze online training?

De online training om je zelfvertrouwen te versterken is geschikt voor iedereen die het gevoel heeft weinig zelfvertrouwen te hebben. Het feit dat je hier kijkt, betekent waarschijnlijk dat je worstelt met jezelf qua zelfvertrouwen. Wat ik je nu alvast wil meegeven, je bent echt niet de enige die hier last van heeft en het is enorm dapper dat je deze stap gaat zetten. 

Ik moet ook eerlijk zijn; ik kan je geen gouden bergen beloven. Het is hard werken, volhouden, nog een keer doen. Ook als de training is afgerond. Het gebrek aan zelfvertrouwen is opgebouwd door de jaren heen en kan niet binnen een aantal weken weer volledig versterkt zijn. Daarvoor moet je blijven doorzetten. Jij bent hier de succesfactor en de training het leermateriaal. De eerste stap: het vertrouwen dat je aan deze training gaat beginnen. 

Overige informatie online training

De online training bestaat uit 5 modules bestaande uit een aantal lessen met ieder een eigen thema. Iedere les bestaat uit informatie, opdrachten en oefeningen. Zo leer je stap voor stap steviger in je schoenen te staan, beter om te gaan met kritiek en je creert een positievere kijk op jezelf, anderen en de die dingen die je overkomen. Het kan soms zijn dat je opdrachten moet doen waar je tegenop kijkt. Maar om resultaat te behalen zal je deze opdrachten wel moeten uitvoeren.

De lessen volgen elkaar op. Echter pas als jij een les hebt afgerond volgt de volgende les. Er zit altijd een week tussen de lessen, zodat het goed te behappen is en uiteraard kan je zelf ook het tempo vertragen (maar dus niet versnellen).

De kosten van de online training zijn € 95,00 incl. btw. Hiermee heb je toegang tot het online trainingsmateriaal; video's, theorie en opdrachten. 

Heb je tijdens de training behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact met mij op. Wij kunnen dan een online gesprek gesprek in plannen. Een online gesprek van 30 minuten kost € 35.00 incl. btw en dient vooraf te zijn voldaan. 

Hoe werkt het?

Je volgt de online training in een persoonlijke leeromgeving. Deze online omgeving staat op een externe, beveiligde webspace. Je maakt een eigen account aan en hebt zo toegang tot je eigen training(en). Hier bekijk je de lessen, de video's, beantwoord je vragen en kan je eventueel vragen stellen. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, zodat je altijd weer verder kan van waar je was gebleven. 

Na inschrijving en betaling kan je gelijk beginnen.  

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze cursus? We helpen je graag! Neem contact op via: info@positiviteitscafe.nl