Ontwikkel een positieve levenshouding

positiviteitscafe

Wat leer je in deze training?

Positiviteit gaat over denken, leven, werken, doen en zijn. Het heeft alles te maken met positieve emoties. Het is de basis van geluk en succes. Maar het heeft ook te maken met negatieve emoties en hoe je daar mee om gaat. In deze training ga je aan de slag met vier belangrijke thema's om veerkracht op te bouwen en hoe je met emoties omgaat. Wist je dat als er iets gebeurt er maar 10% aandacht gaat naar de gebeurtenis en 90% gaat over hoe jij ermee omgaat. Je begrijpt dat het veel uitmaakt of die gedachten en handelingen negatief of positief van aard zijn.

In deze training behandelen we vier thema's:

  1. Positieve intentie
  2. Dromen en verlangens
  3. In actie komen
  4. Focus op de toegevoegde waarde

Met uiteindelijk als doel een levenshouding te ontwikkelen met daarin dát vast te houden dat waardevol en betekenisvol is voor jou. 

Voor wie is deze online training?

De online training is geschikt voor jou, als jij klaar bent voor een positieve levenshouding, zonder de negativiteit buiten te sluiten. Als jij de intentie hebt om los te kunnen laten en open te staan voor je dromen en verlangens. Dat je in actie wilt en durft te komen en daarbij de focus houdt op wat je wel wilt. Weet dat positiviteit een keuze is! 

Het is daarbij goed om te weten dat je een positieve levenshouding kan ontwikkelen als je bereid bent om er tijd en energie in te steken. Dan zal het resultaat voor jou haalbaar zijn. Heb ik je nu uitgedaagd? Wil je ermee aan de slag? Dat is al een hele mooie stap. 

Overige informatie online training

De online training bestaat uit 4 thema's met theorie, opdrachten en oefeningen. De training 'ontwikkel een positieve levenshouding' duurt minimaal 4 weken. Deze training is zo ingericht dat je minimaal een week hebt voor een les. Iedere nieuwe les volgt na een week, mits je de voorgaande les geheel hebt afgerond. Dat betekent dat je daardoor ook langer kan doen over een les. Meer informatie hierover krijg je in de introductieles.

Soms is een opdracht wat uitgebreider of wil je hem vaker doen (herhaling is de kunst van het onthouden). Daarnaast vind je veel theorie, zodat je ook weet waarom je bepaalde opdrachten gaat doen en wat het effect kan zijn. 

De kosten van de online training is € 49,00 incl. btw. Hiermee heb je toegang tot het online trainingsmateriaal; video's, theorie en opdrachten. 

Hoe werkt het?

Je volgt de online training in een persoonlijke leeromgeving. Deze online omgeving staat op een externe, beveiligde webspace. Je maakt een eigen account aan en hebt zo toegang tot je eigen training(en). Hier bekijk je de lessen, de video's, beantwoord je vragen en kan je eventueel vragen stellen. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, zodat je altijd weer verder kan van waar je was gebleven. 

Na inschrijving en betaling kan je gelijk beginnen.  

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze cursus? We helpen je graag! Neem contact op via: info@positiviteitscafe.nl