Maak kennis met mindfulness en blijf met aandacht in het nu

positiviteitscafe

Wat leer je in deze training?

Deze training laat je kennis maken met mindfulness. Je hoeft er geen voorkennis van te hebben. Door de klassieke mindfulness aan te passen aan het dagelijks leven met een dosis positiviteit leer jij snel zelfstandig met aandacht in het nu te blijven. 

Mindfulness is zeer populair, hoewel een grote groep mensen het ook maar zweverig vind. Dat is mindfulness dus niet. Mindfulness betekent opmerkzaamheid; aandacht dus. We hebben vandaag de dag het gevoel geleefd te worden door onze omgeving en dan vooral door de digitale wereld. We lopen mijlen ver vooruit en vergeten waar we nú zijn. 

Een aantal thema's die worden behandeld tijdens deze online training zijn:

  • Emoties en gevoelens
  • Relaties
  • Mindful op het werk

Voor wie is deze online training?

De online training met 'aandacht in het nu'is geschikt voor iedereen los wil komen van de automatische piloot. Die meer aandacht aan zichzelf en voor zijn of haar omgeving wil hebben, zonder zichzelf te verliezen in allerlei gedachten.

Overige informatie online training

De online training bestaat uit 8 weken met theorie, opdrachten en oefeningen. Dit is de minimale duur. Deze training is zo ingericht dat als je de laatste les uit een week hebt geopend of afgerond er een nieuwe week voor je klaar staat. Maar er zit minimaal één week tussen de opdrachten.  Soms is een opdracht wat uitgebreider of wil je hem vaker doen (herhaling is de kunst van het onthouden). Daarnaast vind je hier en daar wat theorie, zodat je ook weet waarom je bepaalde opdrachten gaat doen. 

De kosten van de online training zijn € 95,00. Hiermee heb je toegang tot het online trainingsmateriaal; video's, theorie en opdrachten. 

Hoe werkt het?

Je volgt de online training in een persoonlijke leeromgeving. Deze online omgeving staat op een externe, beveiligde webspace. Je maakt een eigen account aan en hebt zo toegang tot je eigen training(en). Hier bekijk je de lessen, de video's, beantwoord je vragen en kan je eventueel vragen stellen. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, zodat je altijd weer verder kan van waar je was gebleven. 

Na inschrijving en betaling kan je gelijk beginnen.  

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze cursus? We helpen je graag! Neem contact op via: info@positiviteitscafe.nl