Leer om dagelijks positiviteit in je leven toe te passen

positiviteitscafe

Wat leer je in deze training?

Deze training neemt je mee in de mooie wereld van positiviteit. Door een aantal toepassingen uit de positieve psychologie leer je in de dagelijkse praktijk positiviteit toe te passen. 

Deze positiviteitsvonkjes, zoals ik ze graag noem, helpen je door de pieken en dalen van alledag heen. Ze zorgen dat je veerkracht opbouwt, zodat je ook op die momenten waarop je positiviteit het hardst nodig hebt ook kan inzetten. De dalen die zullen altijd op je pad blijven komen, maar door deze online training krabbel je weer sneller op.

Voor wie is deze online training?

De online positiviteitstraining is geschikt voor iedereen die op zoek is naar balans tussen positiviteit en negativiteit. En dan met name hoe je positiviteit kan inzetten op eenvoudige manieren.

Overige informatie online training

De online positiviteitstraining bestaat uit 15 dagelijkse opdrachten en oefeningen. Dus je kan zeggen uit minimaal 15 dagen. Soms is een opdracht wat uitgebreider of wil je hem vaker doen (herhaling is de kunst van het onthouden). Daarnaast vind je hier en daar wat theorie, zodat je ook weet waarom je bepaalde opdrachten gaat doen. 

De kosten van de online training zijn € . Hiermee heb je toegang tot het online trainingsmateriaal; video's, theorie en opdrachten. 

Hoe werkt het?

Je volgt de online training in een persoonlijke leeromgeving. Deze online omgeving staat op een externe, beveiligde webspace. Je maakt een eigen account aan en hebt zo toegang tot je eigen training(en). Hier bekijk je de lessen, de video's, beantwoord je vragen en kan je eventueel vragen stellen. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, zodat je altijd weer verder kan van waar je was gebleven. 

Na inschrijving en betaling kan je gelijk beginnen.  

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze cursus? We helpen je graag! Neem contact op via: info@positiviteitscafe.nl