Heb jij al zin in om een inspirerend moodboard te maken?

Creativiteit stimuleert en laat je 'nadenken' over jezelf of het thema waar jij voor kiest. Lekker scheuren, knippen, uitzoeken en plakken. Samen bespreken wij het na en je hebt een waardevol inspiratiebord. Dit inspiratiebord neem je mee naar huis en je hebt een blijvende herinnering of reminder. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan je hieronder aanmelden voor de workshop. Je krijgt van mij dan een bevestiging en aanvullende informatie. De workshop vind plaat in Apeldoorn en duurt ongeveer 2,5 uur. Deze workshop kan individueel, met een aantal vriendinnen, familie of met een stel collega's (max. 6 deelnemers).

Wil je deze workshop op je eigen locatie of externe locatie geven en voor meer dan 8 personen? Dat kan natuurlijk, neem dan even contact met mij op voor meer informatie.

De investering per persoon is € 29,50 incl. btw. inclusief materialen (eventuele locatiekosten en reiskosten zijn hierin niet inbegrepen).

positiviteitcafe

Types moodboards

Moodboards zie je veel voorbij komen in de woonprogramma's. Hier worden ze gebruikt om aan te geven wat je mooi vindt qua kleur, sfeer en materiaal. Je ontwerpt dan een basis van jouw droomhuis. Dus waarom niet gebruiken om jezelf te inspireren? Een moodboard is daarvoor in het bijzonder geschikt. Je zet je woorden om in beelden, waardoor het steeds visuele wordt en daardoor gaat het steeds meer bij je leven. Er zijn verschillende soorten moodboards en hieronder geef ik je een paar voorbeelden:

1. Ik weet precies wat ik wil!

Dit bord maak je als je precies weet wat je wilt en het nog verder wilt uitwerken. Voor jou geldt: "Ik weet wat mijn verlangens zijn. Ik wil wat in mijn omgeving veranderen. Er is een specifiek ding dat ik zichtbaar wilt maken: een nieuwe baan, huis, vakantie.....etc." 

2. Een onbekend begin en het pruttelen ervan

Dit thema speelt als er wat pruttelt in je. Je denkt er veel over na. Het is dat gevoel van het ligt op het puntje van mijn tong. Voor jou geldt: "Ik weet nog niet precies wat ik wil. Ik heb een periode van verdriet of somberheid en die wil ik afsluiten of een nieuw perspectief ontwikkelen. Ik heb een idee wat ik wil, maar ik ben er niet zeker over. Ik weet wat ik wil veranderen, maar weet niet hoe ik dat mogelijk moet maken. etc"

3. Een specifiek of speciaal thema

Bij dit bord staat een bepaald thema centraal. Voor jou geldt: "Het is mijn verjaardag, nieuwjaar of een speciale feestdag. Een specifiek gebeurtenis zorgt voor een nieuwe periode in mijn leven: een scheiding, een nieuwe baan. Ik ben bezig met ontwikkelen in een bepaald levensgebied, zoals relaties of werk, etc." 

4. Zomaar

Soms gaat het niet bewust om een thema of een doel. Voor jou geldt: "Je vindt het gewoon leuk om creatief te zijn en het geeft je inspiratie om ideeën uit te werken. Het bezig zijn met beelden en woorden zorgt ervoor dat je even dicht bij je zelf komt."

 

Welke type je ook gaat maken, het zorgt ervoor dat je focust en afstemt op jezelf om zo duidelijkheid te krijgen in jouw verlangens. Door het inspiratiebord word het ook zichtbaar en geeft het je richting. 

De workshop 'moodboard maken als inspiratie' is een combinatie van alle vier hierboven. Het één heeft wat meer invloed dan het ander en ook dat verschilt weer per persoon. Ben je klaar om je moodboard maken? Meld je dan snel aan door op de onderstaande link te klikken.

Ja, ik ben klaar voor mijn inspirerende moodboard sessie

Meld je hier aan voor "Moodboard maken vol inspiratie"

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals Positiviteitscafe omschrijft in de privacy verklaring (zie onder aan de website)

Een paar voorbeelden van inspiratieborden: