Wat is de positiviteitsreis?

Even weg van de dagelijkse sleur en beslommeringen. Een dag voor jezelf. Een dag en een stap dichterbij jezelf. Op een positieve manier op zoek naar jouw droom, jouw verlangen, jouw passie of om jouw keuzes helder te krijgen. Een workshop waar je op zoek gaat naar antwoorden en deze verder uitwerkt met behulp van een moodboard. Welke reden dan ook; dit is jouw moment voor een positiviteitsreis!

Na deze ‘reis’ heb jij de eerste stap gezet richting jouw doel of verlangen en ben je klaar voor de volgende stap van jouw reis. Je krijgt weer sterretjes in je ogen.

Stilte en verbondenheid

Een ochtend die begint in stilte en die uiteindelijk woord en beeld verbindt door met elkaar op zoek te gaan naar antwoorden en positiviteit. Hier neem je bewust een halve dag vrij vanuit de realiteit en draait het even alleen om jou. Je neemt letterlijk en figuurlijk ruimte. Deze ruimte in je hoofd en je hart zorgt ervoor dat je geïnspireerd raakt en waardoor nieuwe inzichten en antwoorden vanzelf bij je opkomen.

Deze ochtend beleef je met maximaal 7 andere vrouwen. Je hoeft elkaar niet te kennen, maar je kan gerust samen komen. De meeste vragen moet jezelf beantwoorden, maar soms helpt het om er samen op te kauwen. Soms word je dan een vraag gesteld, waarbij het antwoord jouzelf positief verbaast.

Maak je hoofd leeg en laat je bewustzijn stromen. Er is geen goed of fout, alleen maar het hier en nu. Het gaat alleen om jou!

De positiviteitsreis is een 'reis' waar creativiteit* en denken bij elkaar komen!

Vertrekdatum: najaar 2021
Je kan je wel alvast aanmelden**!

Er zijn twee opties:

1. Vanaf 12.45u en om 13.00u starten wij (eindtijd ong. 16.30u). 

2. Vanaf 8.45u en om 9.00u starten wij (eindtijd ong. 12.30u)
De locatie is in Apeldoorn.
Het reisgeld is €55,00 en is incl. BTW, materialen, koffie, thee, water en wat lekkers.

Meld je aan via onderstaand formulier.

* Creativiteit en denken= schrijven, mindfull en moodboard maken
** doorgang bij minimaal 3 deelnemers

Boek hier jouw positiviteitsreis

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals Positiviteitscafe omschrijft in de privacy verklaring (zie onder aan de website)

Lees hieronder een aantal reacties van de deelnemers van een eerdere "Jouw Positiviteitsreis"

“Samen met mijn zus en vriendin hebben wij een ‘positiviteitsreis’ gemaakt met Miranda. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten en ik heb het gewoon over me heel laten komen. Nu, na de gezellige ochtend, vind ik het een aanrader voor iedereen die zich wat bewuster wil worden van het leven….van jouw leven. In deze ochtend sta je stil bij wat JIJ wilt, welk pad JIJ wilt volgen, zonder rekening te houden met de dagelijkse beslommeringen. Dit werkt heel verhelderend en motiverend. Ik zie het als een cadeautje aan mezelf….En mijn moodboard herinnert mij aan deze gezellige en nuttige ochtend en helpt mij in de toekomst bij het maken van keuzes die op mijn pad komen”. – Anne –
“Ik vond het leerzaam, gezellig, ontspannen en een mooie manier om meer bewust te worden van de wensen en dromen die ik nog heb. De positiviteit die daarbij overgedragen wordt, was voelbaar. Deze bijzondere “reis” komt op een goed moment in mijn leven en voegt echt iets toe. Het was leuk te werken aan wat me bezig houdt, naast alle drukte van de dagelijkse dingen”. – Marlies–
positiviteitscafe