Hé jij, Powervrouw! Ja jij! Nu even niet?

Voel jij je helemaal geen powervrouw, want jouw batterij is helemaal leeg?

positiviteitscafe powerup

 

 • Door je werk; het is elke dag weer hetzelfde, je collega's zeuren teveel aan je hoofd en je leidinggevende hamert maar door over resultaten. En dan heb je het nog niet eens over de klanten...
 • Door je gezin; je houdt van ze en wilt echt niet zonder ze, maar het lijkt wel of je het nooit goed kan doen. Ze doen dag en nacht een beroep op je; ze zuigen je gewoon leeg.
 • Door het leven; je "moet" zoveel, maar je loopt vast in alles wat je doet. Je voelt je niet blij, maar je wilt ook niet zeuren. 

Herken jij jezelf in één of meerdere van de bovenstaande situaties? Of weet jij er nog wel een paar? 

Voel jij dat je die powervrouw nog in je hebt zitten? Maar dat ze niet zicht- of voelbaar is op dit moment?

Heb jij positieve inspiratie en vooral een zetje (of schop onder de kont) nodig om weer stralend jouw leven te leven? 

Dan is deze 'Kom in één dag in je kracht' zeker geschikt voor jou!

 • Rust: je kan vrij je gevoel, ergernissen, twijfel en angsten uitspreken;
 • Duidelijkheid: wij komen samen tot de basis waardoor jij weer in de positieve modus komt en gericht in actie komt;
 • Herkenning van je valkuilen, zodat je actie kan ondernemen bij bepaalde signalen of ze voor kan zijn;
 • Inspiratie: je krijgt een aantal handvatten van mij, die jou helpen om dit positieve gevoel vast te houden, ook op de langere termijn;
 • Actie: je raakt gemotiveerd, waardoor je meteen aan de slag gaat met je nieuwe inzichten;

Wat levert het jou op?

De 'VIP Kom in één dag in je kracht' neemt je in korte tijd mee naar jouw pijnpunten. Door hier even de rust voor te nemen en alles uit te spreken, krijg je duidelijkheid in het proces en waar het jou raakt. Je herkent je valkuilen en raakt geïnspireerd om nieuwe doelen te stellen en deze direct in actie uit te voeren. Je motiveert jezelf doordat je nieuwe inzichten hebt gekregen met nieuwe mogelijkheden. Je bent weer op het goede pad!

De 'Kom in één dag in je kracht' maakt van jou weer een powervrouw!

positiviteitscafe powerup

 

Herinner jij jouw droom nog? Jij hebt ooit een droom gehad. Daar ging je met al je passie en energie voor. Maar je bent veranderd, door je leven, door je ervaringen. Je droom past misschien niet meer bij wie je bent of je bent hem even kwijt.

Je gaat weer op zoek naar jouw oude of nieuwe droom. Die ga je zo duidelijk neerzetten dat het weer op je netvlies staat gebrand: jouw droom en/of verlangen vol passie en energie.

Dit wordt jouw vonkje dat zorgt dat elke dag weer een superdag wordt, wat de resultaten ook zijn. Een mindere dag slaat jou niet meer uit het veld; je voelt je weer blij en gelukkig. Je leeft weer stralend je leven.

Hoe gaan wij dat doen?

Je gaat het hebben over jouzelf en je dromen en verlangens.

Stap voor stap:

 • Wij gaan terug naar je dromen, wat zijn jouw verlangens?
 • Samen ontdekken wij waarom deze dromen nog niet zijn uitgekomen?
 • Wij kijken naar de belemmeringen en blokkades en hoe je die zelf kan laten verdwijnen.
 • Jij krijgt weer helder voor ogen wat je wilt bereiken; hoe jij je leven wilt gaan leven.
 • Samen gaan wij op zoek naar wat jou motiveert, zodat jij met je plannen & doelen aan de slag kunt gaan.
 • In grote lijnen zetten wij jouw route uit, zodat jij weet wanneer jij jouw volgende stap gaat zetten .

 

Meld je hier aan voor 'In één dag in je kracht!"

* verplichte velden

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals Positiviteitscafe omschrijft in de privacy verklaring (zie onder aan de website)

Waar bestaat de 'Kom in één dag in je kracht' uit?

Positiviteitscafe powerupJe krijgt van mij voorafgaand aan de dag een opdracht thuisgestuurd. Dit is een voorbereiding op onze sessie, zodat wij direct aan het werk kunnen. Dan volgt er een live sessie van ongeveer 2.5 uur op mijn locatie. Hier ga jij stap voor stap aan de slag met jezelf. Je krijgt van mij een aantal handvatten en opdrachten, zodat je leert je positieve gevoel te vinden, vast te houden en te integreren in jouw leven.

Natuurlijk krijg jij van mij een inspiratiewerkschrift. Hier heb je voldoende ruimte om je aantekeningen te maken. En een power-up is niet compleet met zoveel koffie en thee als je wilt en de nodige energie in chocoladevorm (of fruit....!).

En na de sessie; één onlinemoment van 30 minuten, waarbij je kan kiezen uit email, zoom of telefoon als follow-up om weer even te focussen. De 'Kom in één dag in je kracht' is zeker een zetje in de goede richting, maar daarna is het ook nog steeds hard werken.

Jouw investering is € 175,00*.

* voor bedrijven/ondernemers is de investering € 215,00.

positiviteitscafe

De power-up is niet voor iedereen geschikt. Je moet hard werken, niet alleen tijdens de sessie, maar ook daarna. Dus motivatie is erg belangrijk. We stippen de verschillende onderwerpen kort aan en gaan niet bij alles de verdieping in. Dan is het vooral je eigen inzet, inzicht en discipline om uit deze sessie te halen wat voor jou belangrijk is. Klik op onderstaande link om een afspraak met mij te maken.

Ja, ik wil kort en krachtig aan de slag

Power vip coachtraject

Weet jij eigenlijk nu al dat een dagdeel voor jou niet voldoende is. Ben je op zoek naar een intensief VIP coaching? Waar jij echt de verdieping kan gaan maken om die power vrouw te vinden, te begrijpen en te koesteren? Ben jij klaar voor jouw power?

Power-up workshop

Vind je het in je eentje te spannend? Maar wil je toch aan de slag met je power? Kijk dan eens bij de workshop Power-up. Hier zet je de eerste stappen richting powervrouw! Voor meer informatie klik je hieronder.