In de praktijk oftewel praktische informatie

Positiviteitscoaching in mijn 'brede praktijk'

De coachtrajecten vinden plaats bij bij jou of bij mij aan de keukentafel, wandelend, online of op een externe locatie (bij voorkeur in Apeldoorn). Waar je ook voor kiest, positiviteitscafe ik zorg dat je de rust en ruimte vindt om aan de slag te gaan. 

Mijn 'brede' coachopties in Apeldoorn zijn eenvoudig te bereiken, dichtbij de snelweg en treinstation en relatief dicht bij het centrum. Online is natuurlijk in je eigen omgeving achter je laptop of via de telefoon.

De workshops kunnen individueel gevolgd worden. In een groep kan het op jouw locatie of op een door mij gekozen locatie*. 

Gratis kennismakingsgesprek

positiviteitscafe

Heb je interesse in het aanbod van het Positiviteitscafe? Wil je bijvoorbeeld weten of mijn manier van coachen bij jou past? Wil je weten wat nu precies jouw coachvraag is? Of wil je gewoon eerst kennismaken?

Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend (telefonisch of online) kennismakingsgesprek van 30 min. Tijdens onze kennismaking:

  • leren we elkaar kennen en leg ik uit wat mijn werkwijze is
  • verkennen we wat de werkelijke vraag is waar je mee aan de slag wilt
  • onderzoeken we samen wat de beste aanpak is om het gewenste resultaat te bereiken
  • uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee of tijdens een wandeling

  Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten om samen te kijken hoe ik je verder kan helpen. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bepalen wij of wij met elkaar verder gaan en op welke wijze. Wordt het een online traject, gaan we wandelen of wordt het een combinatie. Soms is het kennismakingsgesprek al een verkapt intake gesprek. Ik noteer in dit eerste gesprek altijd al veel, maar soms heb ik meer informatie nodig. Dan stuur ik jou een intake formulier toe, die je thuis invult en weer retour stuurt voor onze eerstvolgende afspraak. Hier maak jij al meteen een start. Dit formulier neem ik uiteraard met je door. Dan stellen we jouw concrete doelen vast en welke coachvorm(en) ik voor jou in ga zetten. Zo gaan we beide goed voorbereid onze samenwerking aan.

Investering

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jouzelf. Dit is ook zeer belangrijk, omdat het investeren is op de lange termijn. Je leert geen trucjes bij mij, maar ontwikkelt een positieve levenshouding. Een gezond zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen die je levenslang met je mee gaat nemen. 

Een los coachgesprek, wandelcoachgesprek of online coach gesprek kost je € 95,00. Een gesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Een intakegesprek valt ook onder een coachgesprek. 

Alle genoemde bedragen zijn speciaal voor jou als particulier. Voor bedrijven zijn andere bedragen van toepassing (op aanvraag of anders vermeld).  De investering voor een 'los' coachgesprek wordt achteraf gefactureerd. De genoemde investeringen voor (online) trajecten en trainingen dienen voorafgaand aan het eerste gesprek te zijn voldaan. In twee of drie termijnen betalen (particulieren) is in overleg mogelijk bij het VIP traject. Voor meer informatie kijk bij Aanbod en Algemene voorwaarden.

* Een externe locatie gebruiken kan extra kosten met zich meebrengen. Deze worden mee gefactureerd. Reistijd en kosten buiten Apeldoorn in overleg. 

Werkwijze en verantwoordelijkheid voor gewenst resultaat

Per traject zijn als richtlijn een aantal weken vastgesteld. Dit is echter een richtlijn en kan worden aangepast als gedurende het traject blijkt dat dit gewenst is. Tijdens de coaching krijg je regelmatig thuisopdrachten om te maken, daarbij adviseer ik je om regelmatig nieuw gedrag te oefenen. Het is echter jouw eigen verantwoordelijkheid om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Jouw eigen inzet, motivatie en doorzettingsvermogen bepaalt het eindresultaat. 

positiviteitscafe

Coaching positief op en in je werk

Zoek je naar coaching in en op je werk? Ben je niet meer tevreden over je werk, voel je je niet meer op je plek? Ben je op zoek naar wat anders? Al deze vragen en geen antwoorden? Klik dan hieronder.

Wandel je in beweging

Wandelcoaching is even weg uit huis, uit de situatie en even uit je hoofd. Maar Pas op; er is grote kans nieuwe inzichten, bewustwording en zicht op vernieuwde horizon omdat je daarnaar toe wandelt.