Hallo, ik ben Miranda

Ik geloof in positiviteit. Vanuit de eigen sterke krachten en mogelijkheden kan iedereen groeien en zichzelf ontwikkelen. Positiviteit gaat over sterke krachten, maar ook over welbevinden, zingeving, hoop en sterretjes in je ogen. Ook bij jou!

Het gaat ook om jou; het gevoel om van betekenis te zijn en dit ook uitdragen. Mensen die voor zichzelf zorgen en voor zichzelf opkomen. Mensen die kijken naar mogelijkheden en positief denken. Ja, dit gaat over jou.

En ik help jou daarbij. Ik geef iets door, wat van betekenis is voor jou en waardoor jij innerlijk gaat groeien. Dat is jouw persoonlijke succes; namelijk weer positieve verbinding met jezelf waardoor jij weer vol levensenergie zit. Hierdoor ga jij voluit leven.

 

"Wat is Miranda een hartelijk en warm persoon. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. En ik denk dat dit een mooie gave is als je coach bent, de gave om iemand het gevoel te geven dat je welkom bent, dat je mag zijn zoals je bent"  
Bea

OVER HET POSITIVITEITSCAFE - NIET ZOMAAR EEN CAFE!

Wat wij samen gaan doen?

Jouw zelfvertrouwen versterken

Vergroten  van je persoonlijke kracht

Vaker voor jezelf gaan opkomen

Veerkracht opbouwen voor een betere balans

Coachen op zijn Miranda's

Mijn coach carrière begon toen ik nog werkte in de verzekeringswereld. Ik merkte dat ik geïnteresseerd was in het gedrag en emotie van mijn collega's en wat dit voor ze betekende. Toen mijn jongste zoon de schoolleeftijd kreeg in 2008, vond ik het tijd om ook mij ook op professioneel vlak hierin te gaan verdiepen. Mijn omgeving voelde zich in die periode vaak 'een proefkonijn', want er moest veel 'geoefend' worden.

Sinds die tijd heb ik veel mensen gecoacht en begeleid in hun zoektocht naar meer zelfvertrouwen en een positieve mindset, zodat zij meer voluit konden gaan leven. De positieve psychologie begon mij ook steeds meer te interesseren en pas de methode en de tools hieruit dan ook graag toe. Samen met alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, niet alleen door studies, trainingen en cursussen, maar ook door ervaringen in het leven. Van vroeger en nu. Dit samen zorgt voor een bijzonder mix, ook wel op 'zijn Miranda's' genoemd. Ik volg namelijk niet een vast protocol of vaste technieken. De ervaring heeft geleerd dat dit niet voor mij werkt en dus ook niet voor jou.

Het belangrijkste is dat ik inzet en gebruik wat jij nodig hebt tijdens een coachtraject om resultaat te halen. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag en wie jij bent als mens.

 

"De reden dat ik naar Miranda ging was dat ik meer plezier en voldoening in mijn werk zou vinden. Wat wil ik en waar ben ik goed in. Miranda heeft mij leren accepteren dat ik ben wie ik ben. Ze heeft me rust gegeven en goed inzicht in mezelf.  Ze heeft me een stip op de horizon gegeven waar ik in alle rust naar toe kan werken. Het heeft me steviger gemaakt en meer in balans. Als je wil loslaten dan kun je loslaten."  
Inge

Ben je nog aan het scrollen?

Dat is misschien ook wel net zo eerlijk. Tijdens een coachtraject zal ik veel over je te weten komen. Over je dromen, doelen, angsten, onzekerheden, overtuigingen en worstelingen. Dus is het goed dat je ook mij een beetje leert kennen. Klik op een tabje als je over dat onderwerp wat meer wilt weten.

Ben je klaar om in actie te komen?

Plan hier een kennismakingsgesprek in om te zien of ik de juiste persoon ben om jou te helpen