Weet jij wat je wilt in je leven? Leef jij je droomleven? Weet jij wat je tegenhoudt om je droomleven te leven of je doelen te bereiken? Deze antwoorden op deze vragen zitten in jou en kunnen duidelijk worden door ze zichtbaar te maken. Hoe? Door het maken van een inspiratiebord (maar dat is niet het enige....).

 

Weet jij wat een inspiratiebord (moodboard) is?

Het is een manier om jouw droomleven voor jou zichtbaar te maken. Door het maken van een inspiratiebord, wordt het helder wat jij wilt creëren in jouw leven.
Als je dat eenmaal helder hebt, selecteer je plaatjes en woorden uit tijdschriften en plakt ze op een groot vel papier. In de huidige digitale wereld is het ook fijn om weer eens met je handen te werken. Door elke dag naar dit bord te kijken komen jouw hersenen in de lijn met de resultaten die jij het liefste wilt bereiken. 

Het klinkt behoorlijk simpel (maar dit proces maakt jouw inspiratiebord nog krachtiger).
Maar waarom maakt dan niet iedereen inspiratie borden? Nou, mijn ervaring als positiviteitscoach is dat de meesten van ons er simpelweg geen tijd voor vrij maken. We laten ons leiden door onze drukke levens, om tja druk en afgeleid te blijven.

Het is nú tijd om dat te veranderen

Ik verzorg de workshop CREËER JOUW DROOMLEVEN. Dit is in de basis een inspiratiebord workshop. Het is hele dag speciaal voor jou, waarin je je onderdompelt, zodat je je kan concentreren op jouw authentieke leven, heldere powerkern en jouw ideale, gewenste resultaten.

Wat ga je doen?

 

We beginnen met duidelijkheid krijgen:
• Wat wil je in je leven?
• Wat is je doel in het leven, in je werk, in je relaties?
• Wat wil je met je huis, thuis en omgeving? etc.....
• Wat zit in de weg om deze dingen te creëren?

 

positiviteitscafeHet gaat dus om te ontdekken waar je echt mee wilt afstemmen. Afstemmen is de aandacht richten op jouw innerlijke wensen en niet op die van anderen of je omgeving. De bewustwording van wat jouw innerlijke wensen zijn is heel krachtig. En is nodig omdat je diepste-wijze-zelf tijd en ruimte nodig heeft om tegen je te 'praten'. Je kan namelijk wel veel denken te willen, maar dan is vooral je hoofd aan het werk. Je diepste-wijze-zelf voelt vast hele andere dingen. Als je de tijd neemt om af te stemmen met je diepste-wijze-zelf, lukt het je veel beter om je authentieke verlangens zonder enige moeite zichtbaar te maken. Je diepste-wijze-zelf kan ook je intuïtie, je buikgevoel, innerlijke kracht, kleine stemmetje of hoe je het ook maar wilt noemen, zijn.

 

Natuurlijk kan je ook een inspiratie bord maken zonder contact te maken met je diepste-wijze-zelf. Het zichtbaar maken zal echter makkelijker zijn als je afstemt op dat diepere deel van jezelf.

Om sneller die duidelijkheid te krijgen ga ik een oefening met je doen. Na de oefening spreek je voor jezelf een soort intentie uit. Vervolgens gaan we alles onder woorden brengen door het beantwoorden van een aantal vragen. De antwoorden geven je nog meer duidelijkheid. 

De volgende stap is het inspiratiebord. Het maken van een inspiratiebord lijkt simpel. Knippen en plakken maar. Maar om het krachtig te maken volg je een aantal stappen. Het zijn 8 stappen en welke stappen dat zijn en hoe dat gaat leg ik je op de dag zelf uit. 

 

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Je krijgt duidelijkheid in wat je diepste-wijze-zelf wilt
  • Je zorgt voor een visueel beeld van je droomleven, waardoor het niet meer een droom is maar realiseerbaar
  • Je ontdekt wat je tegenhoudt om je droomleven te bereiken en hoe je hier mee om kan gaan
  • Je hebt een onwijs leuke dag waarin je jezelf onderdompelt in je diepste-wijze-zelf
  • Je krijgt tips van mij en misschien ook van andere deelnemers
De 'Creëer je droomleven' workshop is een afstemming op je diepste-wijze-zelf om zo je verlangens zichtbaar te maken 

Wanneer: najaar 2020
Je kan je nu aanmelden*!
Je bent welkom vanaf 9.15u. We starten om 9.30u en eindigen om 13.00u 
De locatie is in Apeldoorn.

Jouw investering  €65,00 incl. btw per persoon 

De materialen, koffie, thee, water en wat lekkers zitten hierbij inbegrepen.

Je inspiratiebord neem je mee naar huis en hierop heb jij jouw visuele droomleven zichtbaar gemaakt; klaar om tot uitvoer te brengen. 

Wil je deze workshop laten geven op je eigen locatie? Dat kan, neem dan voor meer informatie en mogelijkheden contact op met mij. De eventuele kosten voor een externe locatie en reiskosten zitten nog niet ingegrepen binnen bovenstaande investering

 

Meld je aan via onderstaand formulier.

* doorgang bij minimaal 3 deelnemers

Meld je hier aan voor "Creëer je droomleven"

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals Positiviteitscafe omschrijft in de privacy verklaring (zie onder aan de website)

Een paar voorbeelden van inspiratieborden:

Het begint allemaal binnen in jou!