(VIP) Coachtrajecten

Het kan best lastig zijn om een keuze te maken in het soort coaching dat je wilt en/of nodig hebt. Om het je wat makkelijker te maken heb ik hieronder een aantal trajecten staan. Deze trajecten bestaan uit een vast aantal contact momenten. Als je klikt op het traject wat je aandacht heeft of waarvan je denkt dat het bij je past krijg je meer informatie. Wil je een coachtraject passend bij jouw coachvraag en mogelijkheden? Kijk dan bij het Persoonlijke Vip Coachtraject.

In één dag in je kracht!

positiviteitscafe powerup

€ 195,00*

Hé jij powervrouw! Ja jij! Wat nu even niet? Voel jij je helemaal geen powervrouw, want jouw batterij is helemaal leeg? Door werk, het gezin, het leven? Zit die vrouw nog wel in je, maar ver weg gestopt. Dan is de eendaagse ´Kom in één dag in je kracht' echt wat voor jou.

De 'Kom in één dag in je kracht' maakt van jou weer een powervrouw.

Het beste van mijzelf

positiviteitscafe

€ 447,00*

'Het beste van mijzelf' creëren is meer dan anders denken en doen. Het is opnieuw naar jezelf kijken en jezelf ontdekken. Het is een innerlijke transformatie en dan niet in een vreemde vrouw; nee in jouzelf. Je gaat letterlijk weer stralen.

Een 8 weeks traject met alle aandacht voor jouw verlangens.

Power Coaching

positiviteitscafe powerup

€ 1.197,00*

Ben jij je innerlijke power kwijt? Is het nu niet eens echt tijd dat je op zoek gaat naar die power? Zodat je met rust, herkenning, duidelijkheid, inspiratie en actie aan de slag gaat.

Kies dan voor het 16 weeks Power traject

Persoonlijke Vip Coaching

positiviteitscafe

€ op aanvraag*

Heb jij een persoonlijke coachvraag en vraagt deze om verdieping en meer intensiviteit dan een regulier coachtraject. Ben jij bereid er helemaal voor te gaan en zowel online als face to face aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op en we maken op basis van jouw coachvraag een passend en persoonlijk vip coach traject.