Als u kijkt als werkgever naar uw medewerkers, hoe zitten zij erbij? Merkt u dat een medewerker worstelt met zichzelf of zijn of haar plaats binnen het team? Gaat de onderlinge (interne) communicatie wel goed? Is er bij iemand sprake van ziekte of problemen thuis?

Misschien denkt u wel; Ik heb een prima team, dat zich prima redt en goed functioneert. Maar mag ik u toch uitnodigen om eens écht naar uw medewerkers te kijken met uw empathiebril. Wat ziet u dan? Gebruikt u uw intuïtie, creativiteit en positiviteit om uw medewerkers een prettige en gezonde werkomgeving te bieden?

Als u kijkt als werkgever naar uw medewerkers, hoe zitten zij erbij? Merkt u dat een medewerker worstelt met zichzelf of zijn of haar plaats binnen het team? Gaat de onderlinge (interne) communicatie wel goed? Is er bij iemand sprake van ziekte of problemen thuis? Misschien denkt u wel; Ik heb een prima team, dat zich prima redt en goed functioneert. Maar mag ik u toch uitnodigen om eens écht naar uw medewerkers te kijken met uw empathiebril. Wat ziet u dan? Gebruikt u uw intuïtie, creativiteit en positiviteit om uw medewerkers een prettige en gezonde werkomgeving te bieden?

Lastige vragen?

Of vindt u mijn vragen maar lastig? Ik kan u hierbij helpen, door met u mee te kijken, te observeren, te analyseren en als het nodig, is een oplossing te bieden. Een oplossing bestaat bijvoorbeeld uit coachen, een training (bijvoorbeeld communicatie) of een workshop. Geheel aangepast aan uw wensen en behoeften, maar wel met een flinke dosis positiviteit.

positiviteitscafe coaching

Wat speelt er in uw team?

Misschien hebt u wél gemerkt dat een medewerker worstelt met zichzelf of zijn of haar plaats in het team. En spelen er nog andere problemen:

  • Is er gebrek aan motivatie in uw team of bij een medewerker?
  • Wordt er veel geroddeld over elkaar en niet gepraat met elkaar?
  • Is er sprake van een conflict binnen het team?
  • Merkt u pestgedrag op?
  • Is feedback geven en ontvangen een lastig punt?
  • Is er gebrek aan teamspirit of gezamenlijkheid?

Hier kunt u wat aan doen of zelfs voorkomen!

Maak problemen bespreekbaar en wacht niet te lang met het inroepen van professionele hulp. Belangrijk is dat uw team en uw medewerker de balans en motivatie weer terug vindt. Dat de samenwerking weer versterkt wordt en de communicatie met elkaar weer helder wordt. Uiteindelijk helpt u zo mee, door uw medewerkers innerlijk te laten groeien, dat zij weer verbinding krijgen met zichzelf en het team.

Wat heb ik u te bieden?

Naast individuele coaching voor uw medewerkers, is er ook de mogelijkheid tot e-coaching, teamworkshops. Maar ook een persoonlijke inspiratiesessie voor u als ondernemer of werkgever.  Met als resultaat tevreden medewerkers, een sterk team en goede onderlinge communicatie. Dit komt ten goede aan de effectiviteit en productiviteit van uw team. Maar ook zorgt dit voor emotioneel sterke en gezonde medewerkers: het werkt preventief tegen uitval.

positiviteitscafe coaching

Voor u als werkgever maak ik gebruik van een standaard uurtarief.

Deze vindt u terug bij investeringen. Voor maatwerk ga ik graag met u in gesprek, maar kijkt u ook eens hier. 

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk contact?

Investeringen

Voor werkgevers of bedrijven maak ik vaak gebruik van een standaard uurtarief. Deze vindt u hieronder terug bij investeringen.

Maar kijkt u ook eens hier!

Contact en kennismaken

Wilt u contact met mij en/of kennismaken om de mogelijkheden samen door te nemen? Klikt u dan op de knop hieronder.

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend