Het is hectisch op het werk. Je merkt op dat je stress voelt, dit werkt door in je werk en je neemt de spanning mee naar huis. Dit had je een paar jaar geleden niet gedacht, toen je met veel plezier en enthousiasme elke dag aan het werk ging.

Waar loop je tegen aan?

 • Je hebt het gevoel geen invloed te hebben wat er om je heen gebeurt: je voelt je machteloos;
 • Je collega’s negeren je: je voelt je kwetsbaar en verdrietig;
 • Je merkt dat je worstelt met je plek in het team;
 • Je wilt verder komen in je werk, maar hoe?
 • Je twijfelt of je je werk nog wel uitdagend vindt;
 • Je hebt moeite om een goede balans tussen werk en privé te vinden;
 • Het gaat niet goed met je gezondheid, maar bent bang voor de gevolgen voor je baan.

Er moet iets veranderen, maar hoe?

Deze baan was jouw droombaan, maar de laatste tijd voelt dat niet meer zo. Het moet veranderen, maar hoe dan? Wat moet er dan veranderen? Heeft dat wel nut, want ben je je baan niet gewoon beu? Aan de andere kant weet je dat je nog zoveel uit je baan zou kunnen halen. Maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken.

 psotiviteitscafe coaching

Kom weer in je kracht!

Je wilt weer plezier hebben in je werk. Werkzaamheden doen waar je door geïnspireerd wordt. Weer met een glimlach wakker worden en zin in je werkdag hebben. Met coaching lukt het weer om het beste uit jezelf te halen: je komt weer in je kracht. Je krijgt weer energie, je bent je bewust van je mogelijkheden en zet die op een positieve manier in. De balans tussen werk en privé wordt beter en je voelt letterlijk en figuurlijk ruimte in je hoofd en leven.

Best lastig de eerste stap zetten

De stap naar je werkgever zetten, is spannend. Jij wilt graag weer groeien, maar wil hij of zij dat ook? En je collega’s? Wat zullen zij er van vinden?

Maar als jij straks weer beter in je vel zit en weer met plezier aan het werk bent, heeft iedereen daar profijt van. Jouw positieve houding zorgt ervoor dat je weer met elkaar in gesprek komt. En wie weet zet je dan die stap naar die ene functie waar je al een tijdje over aan het nadenken bent.

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Wat wil jij bereiken?

Met coaching gericht op positiviteit kom je ook jezelf tegen. De spiegel die je voor gehouden wordt, is niet altijd fijn. Je krijgt hierdoor wel inzicht en bewustwording van waar jij tegen aanloopt, hoe je dat zelf misschien veroorzaakt en waar je voor wegloopt. Uiteindelijk gaat het erom wat jij wilt bereiken? Wat heb jij daar voor nodig en hoe ga je dat doen?

Wij werken samen oplossingsgericht aan je vragen en actiegericht aan oplossingen:

 • Wat wil jij bereiken?
 • Hoe ga je om met werkstress en zorg je voor rust en plezier?
 • Wat is er nodig om binnen jouw werkzaamheden meer uitdaging te creëren?
 • Waar ligt jouw hart en passie?
Positiviteitscoaching

Positiviteitscoaching laat je weer stralen!

Aan jezelf werken is spannend, zeker als je nog niet weet wat je juiste richting is.

Ik ga samen met jou op zoek naar bewustwording, plezier, groei, verandering of acceptatie.

Via bovenstaande knop kom je bij mijn aanbod terecht. Kom je er niet uit en wil je hier met mij over praten? Dat kan altijd. Stuur mij een email en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.