Coaching vanuit de positieve psychologie

Het positiviteitscafe biedt positiviteitscoaching voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling. Dit kan door het volgen van korte en langere coachtrajecten. De kortere trajecten kunnen zelfs geheel online gevolgd worden en hebben vaak tot doel een afgebakend coachvraag te onderzoeken. De langere trajecten zijn intensiever en worden breder aangepakt. Hier kunnen verschillende methoden gebruikt worden, zoals creatieve coaching, wandelcoaching en gesprekken. 


De positieve psychologie

De invloeden die duidelijk voelbaar zijn binnen het positiviteitscafe is de positieve psychologie. Het uitgangspunt van deze psychologie stroming is welbevinden en optimaal functioneren. De ‘normale’ psychologie gaat meer over problemen en hoe klachten minder kunnen worden. Positieve psychologie gaat over krachten en hoe je draagkracht vergroot kan worden. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden en niet teveel naar de onmogelijkheden. Het ligt natuurlijk aan het individu welke werkwijze bij ze past, maar je ziet steeds meer combinaties die elkaar zo versterken.

Mijn persoonlijke en professionele uitgangspunt sluit hier bij aan: het leven omarmen, met al zijn pieken en dalen, met eventuele beperkingen en binnen de eigen mogelijkheden om zo voluit te leven. Het gaat hier over levenskunst. Levenskunst is iets wat op mijn pad is gekomen en waarbij ik mij prettig voel. Het sluit aan op hoe ik in het leven wil staan en positiviteit zorgt voor een juiste balans. Die balans is voor iedereen weer anders en het is een waardevol en verbindend proces om dat samen te onderzoeken vanuit levenskunst en positiviteit.

positiviteitscafe


Werkwijze en verantwoordelijkheid voor beoogd resultaat

Het positiviteitscafe heeft als richtlijn per traject een aantal weken vastgesteld. Dit is echter een richtlijn en kan worden aangepast als gedurende het traject blijkt dat dit gewenst is. Tijdens de coaching krijg je regelmatig thuisopdrachten om te maken, daarbij adviseer ik je om regelmatig nieuw gedrag te oefenen. Het is echter jouw eigen verantwoordelijkheid om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Jouw eigen inzet, motivatie en doorzettingsvermogen bepaalt het eindresultaat. 


Investering 

Mijn tarieven noem ik investeringen, omdat het hier gaat om investeren in jou zelf. Dit is ook zeer belangrijk omdat het investeren is op de lange termijn. Je leert geen trucjes bij mij, maar ontwikkeld een positieve levenshouding. Een gezond zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen die je levenslang met je mee gaat nemen. 

Alle genoemde bedragen zijn speciaal voor jou als particulier. Voor bedrijven zijn andere bedragen van toepassing (op aanvraag of anders vermeld). De genoemde investeringen voor (online) trajecten dienen voorafgaand aan het eerste gesprek te zijn voldaan. 

Je vind meer informatie over investeringen bij het aanbod


 

Positiviteitscoaching

positiviteitscafe

Is dit het nu? Herken je dat: je werkt hard en bent altijd in touw voor je gezin, je familie, je vrienden en het werk. Soms is het best veel, maar je hebt alles best aardig op de rit. Toch knaagt er een gevoel van: is dit het nu?

Positiviteitscoaching zorgt ervoor dat je weer mogelijkheden ziet en oplossingen ontdekt. Je krijgt weer sterretjes in je ogen.

Positief op en in je werk

Positiviteitscoaching

Het is hectisch op het werk. Je merkt dat je stress voelt, dit werkt door in je werk en je neemt de spanning mee naar huis. Dit had je een paar jaar geleden niet gedacht, toen je met veel plezier en enthousiasme elke dag aan het werk ging.

Kom weer in je kracht en ga stralen.

Ben je meer op zoek naar online trainingen of workshops? Klik dan hieronder